Ακούω το Θυμό μου, Αφουγκράζομαι τις ανάγκες μου

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας & Δραματοθεραπείας, Το Άθυρμα, σε συνεργασία με τον Χώρο Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι και Παραμύθια , ΑΝΕΜΗ παρουσιάζουν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το έτος 2016-2017 που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα.

Η δύναμη του θυμού μας δείχνει το δρόμο προς την πηγή των αναγκών μας.
Η αναγνώριση αυτών των αναγκών συμβάλει στην αλλαγή της στάσης Ζωής, μετουσιώνοντας τον θυμό σε Δημιουργική Έκφραση και Εξέλιξη της Ύπαρξης.

Το σεμινάριο συντονίζουν οι :

Βαρβάρα Μπουκουβάλα -Ψυχολόγος Δραματοθεραπεύτρια
Γιώτα Αντωνοπούλου – Ψυχοπαιδαγωγός- Παιγνιοθεραπεύτρια Bsc, Reg.BAPT-EAP,Ε.Ε.Ψ.Ε

Κόστος: 30€ (20€ για άνεργους)

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 23-04-2016 10:30 am
Ημ. Λήξης 23-04-2016 2:30 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας ΑΝΕΜΗ, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).