Πώς να υποστηρίξετε την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας

Εργαστήριο 6 ωρών για γονείς εφήβων


Στις 15 Φεβρουαρίου αρχίζει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση το εργαστήριο γονέων που τους βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του παιδιού τους στο μεταβατικό στάδιο της προεφηβείας και εφηβείας και να το υποστηρίξουν ώστε να αξιοποιήσει τα ταλέντα του, να αναπτύξει συναισθηματική νοημοσύνη και ανθεκτικότητα και να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις προκλήσεις της ζωής του.

Το εργαστήριο οργανώνεται σε 3 δίωρες συναντήσεις κάθε Δευτέρα απόγευμα, με εισηγήτρια την Δρ Σοφία Πρωτόπαπα, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολείται ερευνητικά με την θετική ψυχολογία, τα ταλέντα και δυνατά σημεία του ανθρώπου και την προσωπική ευημερία, ενώ συνομιλεί συχνά με γονείς εφήβων ως Director του Career Development Office του Hellenic American College.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2103680006 και 2103680038, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 15-02-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Ελληνοαμερικάνικη Ένωση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).