Δημιουργώ τον νέο ευτυχισμένο εαυτό μου

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ διοργανώνει ένα εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ».


Στόχος του εργαστηρίου είναι μέσα από τις ασκήσεις και τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια των συναντήσεων να επαναξιολογήσετε τη ζωή σας, να διαπιστώσετε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε στη ζωή σας και με ποιο τρόπο, να τη βελτιώσετε και να μεταμορφωθείτε σε έναν νέο ευτυχισμένο άνθρωπο.


Γιατί η ευτυχία είναι και θέμα απόφασης και δικής μας στάσης ζωής!
Θα γίνουν 5 συναντήσεις και όσοι ολοκληρώσουν τον κύκλο του εργαστηρίου θα πάρουν ως δώρο το βιβλίο της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, «Ψυχική Μπουγάδα».


Οι συναντήσεις θα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, Κυριακή 6μ.μ.-8μ.μ. Θα ξεκινήσουν στις 20/3 και θα ολοκληρωθούν στις 17/4.


Συντονίστρια του εργαστηρίου είναι η Βίκυ Κάουλα, Life & Business Coach και Σύμβουλος Σχέσεων, Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ενδυνάμωσης, με εκπαίδευση στη Συμβουλευτική, στο Συστημικό Σκέπτεσθαι, στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση και στο Life & Business Coaching. Ειδικεύεται στον τομέα των σχέσεων, της επικοινωνίας, της αυτογνωσίας, καθώς και στη χάραξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής και την υλοποίησή τους σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Δραστηριοποιείται με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και με το συντονισμό εργαστηρίων με θέματα σχέσεων, συμβουλευτικής γονέων, αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μέχρι 10) και για να κατοχυρώσετε τη συμμετοχή σας πρέπει να στείλετε mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στο 6936820600.
Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, στην Κηφισιά, Ομήρου 2 και Αλωνιών.


Κόστος συμμετοχής 100€.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 20-03-2016 6:00 pm
Ημ. Λήξης 17-04-2016 6:00 pm
Θέσεις 10
Κόστος Συμμετοχής 100 €
Φορέας Κέντρο Ψυχικής Υγείας Συνείδηση

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).