Ο θάνατος ως αναπόσπαστη αλήθεια της ζωής μας

Σε αυτό το σεμινάριο θα διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο οι σύγχρονες συνθήκες ζωής επηρεάζουν τις αντιλήψεις μας σχετικά με το θάνατο και επιδρούν στη διαδικασία του τρόπου που πενθούμε / θρηνούμε για την απώλεια σημαντικών ανθρώπων στη ζωή μας.
Πολλές φορές η απώθηση του πόνου, καθώς και η αποφυγή της διαδικασίας του θρήνου, επιδρούν αρνητικά στη σωματική και ψυχική υγεία.
Θα εστιάσουμε στη θεωρία και στις εφαρμογές της, καθώς και στα προσωπικά θέματα των συμμετεχόντων σε σχέση με την απώλεια.

Αυτό το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δύο διήμερα εργαστήρια ως ακολούθως:

ΗΜΕΡ/ΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 13 & Κυρ. 14 Φεβρουαρίου 2016, 10:00 – 17:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γιάννα Γιαμαρέλου, M.Α. Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Μέλος της EAGT, κάτοχος ECP, Ιδρυτικό Μέλος του κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Ιδρυτικό μέλος. της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

ΗΜΕΡ/ΜΗΝΙΕΣ: Σαβ. 2 & Κυρ. 3 Απριλίου 2016, 10:00 – 17:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Δέσποινα Μπάλλιου, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, μέλος της EAGT. Κάτοχος ECP. Εκπαιδευμένη στη μέθοδο Τραυματοθεραπείας EMDR., Ιδρυτικό Μέλος του κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: €280

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 13-02-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 03-04-2016 10:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 280 €
Φορέας Ελληνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Gestalt (Αθήνα)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).