Αυπνία: Γιατί συμβαίνει και τι μπορούμε να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε

Περιγραφή

Αϋπνία: Γιατί συμβαίνει και τί μπορούμε να κάνουμε για να την αντιμετωπίσουμε;

Ο ύπνος για πολλούς δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπολογίζεται ότι ένας στους τρεις υποφέρει από αϋπνία κάποιο διάστημα στη ζωή του. Πόσες φορές τυχαίνει να ταλαιπωρούμαστε μετρώντας προβατάκια με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να ξεκουραστούμε; Γυρνάμε από τη μια πλευρά, γυρνάμε από την άλλη και ζηλεύουμε αυτούς που μπορούν και κοιμούνται σαν πουλάκια.

Ενώ είμαστε κουρασμένοι δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε, συχνά ξυπνάμε μέσα στη νύχτα και το πρωί σηκωνόμαστε ακόμα πιο κουρασμένοι και από πριν.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Και τί μπορούμε να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε;

Στο σεμινάριο αυτό θα συζητήσουμε για την αϋπνία και τις σημαντικότερες δυσκολίες ύπνου και θα αναφέρουμε τρόπους να τις αντιμετωπίσουμε.

Εισηγητής: Βέρα Πρατικάκη, Ψυχολόγος

Πληροφορίες Συμμετοχής: 211-2143425 κιν 6972152645

Ημέρες και ώρες παρακολούθησης:

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/02/2016 ΩΡΑ: 19:00-20:00

Κόστος: 30 ευρώ. Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 25

Ολιγομελή τμήματα

Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης και υλικό σημειώσεων
Φορέας


Περιγραφή Φορέα

Λίγα λόγια για μας...
Με αφορμή το κοινό μάς ενδιαφέρον και κατευθυντήρια εκπαίδευση στην Συστημική - Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε επαγγελματικά και να δημιουργήσουμε ένα Κέντρο, που θα εστιάζει στη Πρόληψη εν μέσω Σεμιναρίων αλλά και στην Συμβουλευτική παρέμβαση.

Ασπαζόμενοι την φιλοσοφία της Συστημικής Θεραπείας του "σχετίζομαι άρα υπάρχω", βλέπουμε το άτομο ως το κέντρο και μετέπειτα ως σύνθεση, διαχειριζόμαστε τα θέματα που προκύπτουν στο "εδώ και τώρα" και επικεντρωνόμαστε στο ΠΩΣ να αντιμετωπίσουμε το "προβλήμα" μέσα από το ουσιαστικό αίτιο. Στόχος μας είναι εν μέσω της Συμβουλευτικής να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις τις οποίες το κάθε άτομο είναι εμπλεκόμενο ώστε να έχει μια "λειτουργική" καθημερινότητα και στην ουσία μια "λειτουργική" ζωή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kentro-prolipsis.com
ΚΑΙ http://www.psychotherapy4u.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ
Μας βρίσκετε εύκολα, είμαστε στην καρδιά της πόλης.

Μόλις 2 λεπτά από το ΜΕΤΡΟ Συντάγματος ή Μοναστηράκι!
Ερμού 40, Αθήνα, ΤΚ 10563
κιν 6972152645

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 17-02-2016 7:00 pm
Ημ. Λήξης 17-02-2016 8:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 30 €
Φορέας Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).