Ψυχαναλυτική ομαδική εποπτεία

Τον Οκτώβριο του 2016 θα ξεκινήσει ομάδα εποπτείας που απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κλινικούς κοινωνικούς λειτουργούς κλπ) που ενδιαφέρονται για μία ψυχαναλυτική προσέγγιση των ασθενών τους η οποία βασίζεται στη λειτουργία του ασυνειδήτου και την δυναμική της μεταβίβασης και αντιμεταβίβασης στη θεραπευτική σχέση.

Η συμμετοχή στην ομάδα δεν προϋποθέτει την γνώση των ψυχαναλυτικών εννοιών και της ψυχαναλυτικής θεωρίας καθώς οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με αυτή την προσέγγιση κατ' αρχάς βιωματικά μέσω της συμμετοχής τους στην ομάδα. Στη συνέχεια, η κλινική κατάρτιση των μελών μπορεί να εμπλουτιστεί από θεωρητική μέσα από σεμινάρια πάνω σε ψυχαναλυτικές έννοιες και συγγραφείς που θα πραγματοποιηθούν τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της ομάδας για όσα μέλη το επιθυμούν.

Η ομάδα θα συναντιέται κάθε δύο εβδομάδες (πιθανή μέρα και ώρα Τρίτη 20:15) και το κόστος συμμετοχής σε αυτήν θα είναι 60 ευρώ τον μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επόπτρια της ομάδας, κλινική ψυχολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και ψυχαναλύτρια κα Λήδα Μπήτρου στο 210 8016400 ή στέλνοντας σχετικό mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για ένα σύντομο βιογραφικό της επόπτριας δείτε εδώ.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 11-10-2016 12:00 am
Θέσεις 10
Κόστος Συμμετοχής 60 €
Φορέας Λήδα Μπήτρου - Κλινική ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια & Ψυχαναλύτρια

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).