Η Εξωσυντροφική Σχέση με τα γυαλιά του Συναισθηματικού Δεσμού

Το Ελληνικό Κέντρο Focusing σε συνεργασία με την Ρίτα Βεντούρα, ΜΑ ECP Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια – Εκπαιδεύτρια – Επόπτρια Πιστοποιημένη EFT θεραπεύτρια και Επόπτρια ICEEFT  διοργανώνει παρουσίαση – εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα


Η Εξωσυντροφική Σχέση με τα γυαλιά του Συναισθηματικού Δεσμού
(Attachment Theory)

Έχετε ποτέ σαν θεραπευτές αναρωτηθεί για την καταστροφική δύναμη που μπορεί να έχει μια Εξωσυντροφική Σχέση πάνω στην μόνιμη σχέση;


Πολλές φορές ένα διαζύγιο μοιάζει σχεδόν αναπόφευκτο και άλλες φορές το τραύμα του συμβάντος μπορεί να κατατρέχει και τους δύο συντρόφους για μια ζωή.


Πώς μπορούμε λοιπόν εμείς σαν θεραπευτές να χειριστούμε αυτές τις τραυματικές καταστάσεις ώστε να βοηθήσουμε στην επούλωση των τραυμάτων που έχουν επιφέρει;


Απευθύνεται:

Σε ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους ψυχικής υγείας


Στόχοι:

Ως αποτέλεσμα παρακολούθησης του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες, θα αντιληφθούν την ιδιαίτερη δυναμική του συναισθηματικού δεσμού στην κατανόηση της επίδρασης μιας Εξωσυντροφικής Σχέσης στην μόνιμη Συντροφική Σχέση.
θα αποκτήσουν μια ιδιαίτερη γνώση για τους 6 βασικούς τύπους Εξωσυντροφικών Σχέσεων και την σημασία τους για μια αποτελεσματική θεραπευτική στρατηγική.
θα διευκολυνθούν στην εφαρμογή των θεραπευτικών βημάτων ώστε να βοηθήσουν τα ζευγάρια να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν την συγκεκριμένη τραυματική εμπειρία.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί:
Σάββατο 21/5, 10πμ-6μμ και Κυριακή 22/5, 10πμ-4μμ

στο Ελληνικό Κέντρο Focusing, Βασ. Όλγας 99, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες:
τηλ: 231-5527066, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

Τιμή:
100 ευρώ

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 21-05-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 22-05-2016 4:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 100 €
Φορέας Ελληνικό Κέντρο Focusing (Θεσσαλονίκη)

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).