Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Εμψύχωση Ομάδων Παιδιών και Εφήβων

Η ομάδα συνεργατών του ΑΚΜΑ που σχεδιάζει και συντονίζει ομάδες εμψύχωσης παιδιών και εφήβων από το 2010 πραγματοποιεί διήμερο σεμινάριο στις αρχές και τις τεχνικές εμψύχωσης.

Στις ομάδες εμψύχωσης τα παιδιά και οι έφηβοι μαθαίνουν, μέσα από βιωματικούς- συμμετοχικούς τρόπους μάθησης και δημιουργικά παιχνίδια, να συναλλάσσονται, να εκφράζουν τις ανάγκες και τα συναισθήματά τους καθώς και να έρχονται σε επαφή με τον πλούτο και τη σοφία που έχουν μέσα τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία και κατ' επέκταση τις σχέσεις τους με τους συνομηλίκους τους και την οικογένειά τους.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας από τη δουλειά με τις ομάδες αυτές και την επιστημολογία, πάνω στην οποία στηρίζεται η δουλειά μας: από το σχεδιασμό και την προετοιμασία για τη συνάντηση στην υλοποίηση και τον αναστοχασμό. Ακόμα, μέσα από την αξιοποίηση της διεργασίας, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τεχνικές και εργαλεία δουλειάς με παιδιά και εφήβους.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου και την Κυριακή, 22 Μαΐου στις 10:00- 15:00. Χώρος πραγματοποίησης είναι το κτίριο του ΑΚΜΑ στο Χαλάνδρι, Επδαύρου 9.

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ

Πληροφορίες, εγγραφές: 210 9824147, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης σεμιναρίου:

  • Αντώνης Αντωνίου
  • Δάφνη Δαβίδ
  • Μαρία Γιούργη
  • Μαριέλλη Κουτσονίκα
  • Παύλος Σαλίχος
  • Ρούλα Ελένη

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 21-05-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 22-05-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 120 €
Φορέας ΑΚΜΑ

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).