Το E-Psychology.gr αποτελεί την πιο μεγάλη και ταυτόχρονα την πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003, παρέχει ενημέρωση για την ψυχολογία, τόσο σε ειδικούς, όσο και στο ευρύ κοινό.
Εμπεριέχει χιλιάδες άρθρα ψυχολογίας, φόρουμ αυτοβοήθειας με περισσότερα από 10.000 μέλη και 20.000 συζητήσεις, εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας με 5.000 βιβλία, οργανωμένο κατάλογο ειδικών ψυχικής υγείας, τακτική ενημέρωση για θέσεις εργασίας, σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες δράσεις που αφορούν την ψυχολογία.

Η επισκεψιμότητα του E-Psychology.gr ξεπερνά τις 250.000 μηνιαίως και οι προβολές άρθρων, τις 500.000 μηνιαίως!

Εάν επιθυμείτε υπηρεσίες διαφήμισης ή/και marketing από το E-Psychology.gr, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω αυτοματοποιημένες διαδικασίες, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα: 2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).

Για να προχωρήσετε σε άμεση αγορά υπηρεσίας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: E-Psychology-Store  

Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες των παρεχόμενων υπηρεσιών για ειδικούς ψ.υγείας, διαβάστε παρακάτω:

 


icon epsy white redΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ E-PSYCHOLOGY.GR - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ!
Υπάρχουν 3 επίπεδα συνεργασίας των ειδικών ψυχικής υγείας με την πύλη Ψυχολογίας E-Psychology.gr. Χωρίς αμφιβολία, προτιμούμε πρωτότυπα και αποκλειστικά άρθρα και γι΄αυτό το λόγο παρέχουμε μοναδικά προνόμια σε όλους τους αποκλειστικούς συνεργάτες μας ώστε να διασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή προβολή τους.

Διαβάστε αναλυτικά....


 

icon epsy red whiteΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ E-PSYCHOLOGY / ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Δημιουργούμε τη δική σας σελίδα ειδικού ψυχικής υγείας στο portal μας. Με τη δημιουργία της σελίδας σας, η καταχώρηση σας εμφανίζεται στις σελίδες αναζήτησης ειδικού ψ.υγείας, ανά ειδικότητα, ανά ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, ανά θέματα εξειδίκευσης κ.τ.λ. και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας (αρ.17,18) που αφορούν την παρουσία ειδικών στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον μοναδικό εξειδικευμένο κατάλογο ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο! Παρέχεται ακόμη, ειδική επισήμανση - "πιστοποίηση" στοιχείων του ειδικού, για την έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των επισκεπτών του portal μας.

Διαβάστε Αναλυτικά....


 

icon epsy green whiteΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
Παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης των δράσεων που διοργανώνετε στην αρχική ή στις εσωτερικές σελίδες του portal μας.

Η δημοσίευση γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Αποστείλετε Email για καταχώρηση στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Η προβολή των δράσεων σας συνοδεύεται από εντατική προώθηση της καταχώρησης μέσω Facebook, Twitter, Newsletter.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ)Για μία εβδομάδα - κόστος υπηρεσίαςΓια ένα μήνα - κόστος υπηρεσίας
Για όλους τους ειδικούς Ψ.Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψ.υγείας κτλ) 10 € + ΦΠΑ 30 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 10 € + ΦΠΑ 30 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν 30 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν 30 € + ΦΠΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ BANNER (300X250)Για μία εβδομάδα κόστος υπηρεσίαςΓια ένα μήνα κόστος υπηρεσίας
Για όλους τους ειδικούς Ψ.Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψ.υγείας κτλ) N/A 100 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ N/A 90 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ N/A 70 € + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ N/A 50 € + ΦΠΑ
ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Για όλους τους ειδικούς Ψ.Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψ.υγείας κτλ) 75 € /ετησίως + ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν

Βήματα παραγγελίας της υπηρεσίας.
1. Πληρωμή της υπηρεσίας με πιστωτική κάρτα (Paypal) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 
Σύνδεσμος πληρωμής της συνδρομής: E-psychology-Store 
2. Αποστολή Email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με αναλυτικές πληροφορίες της δράσης που θέλετε να προβάλλετε, περιγραφή του φορέα που διοργανώνει τη δράση και προαιρετικά, λογότυπο του φορέα.


 

icon epsy white redΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας για θέσεις εργασίας ή για οτιδήποτε αφορά τον χώρο της ψυχολογίας. Η δημοσίευση γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Αποστείλετε Email για καταχώρηση στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κόστος Υπηρεσίας: Δωρεάν


 

icon epsy red whiteΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Όλα τα βιβλία ψυχολογίας καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας. Παρέχεται ωστόσο η δυνατότητα βιβλιοπαρουσίασης, στην αρχική σελίδα του portal μας αλλά και στην ενότητα βιβλιοπαρουσιάσεων, προκειμένου να επιτύχετε τη μέγιστη προβολή του βιβλίου σας. Παράλληλα, προωθούμε το βιβλίο σας μέσω newsletter, facebook, twitter.

Κόστος υπηρεσίας: 40 ευρώ + ΦΠΑ / μήνα. 

Βήματα παραγγελίας για προβολή βιβλίου
1. Πληρωμή της υπηρεσίας με πιστωτική κάρτα (Paypal) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Σύνδεσμος πληρωμής της συνδρομής: E-psychology-Store 
2. Αποστολή Email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με το βιβλίο που θέλετε να προβάλλετε.


 

icon epsy green whiteΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΣΩ BANNER & ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Για μια ολοκληρωμένη προβολή των υπηρεσιών σας στο E-Psychology.gr μέσω διαφημιστικού banner, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να διερευνήσουμε τις ανάγκες και να προτείνουμε την ιδανική επιλογή. 
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλέφωνα: 2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).


 

icon epsy blue whiteΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ E-Psychology.gr ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.
Η εμπειρία μας στον χώρο της ψυχολογίας σε συνδυασμό με την εμπειρία του τεχνικού μας τμήματος που αναπτύσει και εξελίσει διαρκώς το E-Psychology.gr, σε web & mobiles, μας επιτρέπει να παρέχουμε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, κατασκευή ή ανακατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για ειδικούς της ψυχικής υγείας με επιπλέον μοναδικό προνόμιο την δωρεάν διαφημιστική προβολή της νέας ιστοσελίδας σας, για 3 μήνες, στο E-Psychology.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες.
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλέφωνα: 2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).