Αγαπητοί, 

Ονομάζομαι Ιωάννα Καραουλάνη και διεξάγω το Διδακτορικό μου στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Nottingham, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο. Η ερευνητική μελέτη για τη διδακτορική μου διατριβή γίνεται υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Nigel Hunt, Health Psychology, Ιατρική Σχολή, Τμήμα Ψυχιατρικής.

Η ανεργία θεωρείται ως μα απο τις 10 κορυφαίες τραυματικές εμπειρίες της ζωής. Πολλά και ποικίλα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια όταν είσαι άνεργος.  Ειδικότερα δε όταν μένεις άνεργος για αρκετό διάστημα αναδύονται  συναισθήματα που δεν μπορούμε πάντα να τα βάλουμε σε λέξεις.

 

Ποιός είναι ο Σκοπός αυτής της Έρευνας; 

Η έρευνα αυτή περιλαμβάνει μια web-based έρευνα με την οποία επιδιώκουμε να κατανοήσουμε περισσότερο τις συνασθηματικές αλλαγές της ανεργίας στην πάροδο του χρόνου, εάν υπάρχουν, εντός της ροής των κοινωνικο-οικονομικών και πολιτικών αλλαγών στην Ελλάδα.

Οι ερωτώμενοι καλούνται να αναφέρουν σε ποιο βαθμό βιώνουν τα 58 συγκεκριμένα συναισθήματα. Οι ανοικτές ερωτήσεις που χρησιμοποιούνται καλούν τους ερωτώμενους να προσθέσουν οποιοδήποτε άλλο όρο/ ή ονομασία τους βοηθάει να περιγράψουν την τρέχουσα συναισθηματική τους κατάσταση και να καθορίσουν οι ίδιοι εάν υπάρχει οποιοδήποτε μεμονωμένο συναίσθημα ή λέξεις-κλειδιά για την συναισθηματική τους κατάσταση. 

 

Κριτήρια Επιλογής: Συμμετοχής στην έρευνα:

1. Άνδρες και Γυναίκες με Ελληνική υπηκοότητα,
2.  Ηλικίας 20-65,
3.  Ανώτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση,
4.  Είναι άνεργοι περισσότερο απο 6 μήνες.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Το όνομα των ερωτώμενων δεν θα υπάρχει σε κανένα άλλο έγγραφο εκτός απο αυτήν την έρευνα. 

Τα στοιχεία των ερωτώμενων δεν μπορούν να αναγνωρισθούν απο την συλλογή  πληροφοριών.

Η συμμετοχή σε αυτή την έρευνα είναι Εθελοντική.  Οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αποσυρθούν απο την έρευνα οποιοδήποτε στιγμή θέλουν, για οποιοδήποτε λόγο, και χωρίς καμία συνέπεια.

Η έρευνα αυτή έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, UK.  Αν έχετε απορίες σχετικά με την έρευνα αυτή παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ερευνήτρια, Ιωάννα Καραουλάνη, ή τον Επιβλέπων Καθηγητή, Professor Nigel Hunt.  

 

Ερευνητική Ομάδα
Professor Nigel Hunt 
Research Supervisor 
Associate Professor in Health Psychology 
Faculty of Medicine & Health Sciences 
t: +44(0) 115  846  6484 
e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Ms Ioanna Karaoulani
Researcher in Clinical Psychology, 
Division of Psychiatry. 
Faculty of Medicine & Health Sciences
m: +44(0) 7944573425
e:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.