Το Ψ-Δίκτυο είναι ένα δίκτυο επαγγελματιών ψυχικής υγείας, το οποίο συστάθηκε προκείμενου να προσφέρει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία χαμηλού κόστους σε οικονομικά ασθενείς ομάδες.

Άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και φοιτητές με δυσκολίες διαβίωσης που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες μπορούν να αποταθούν στο Ψ-Δίκτυο και να ξεκινήσουν συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία με κόστος που ξεκινά από 10 ευρώ ανά συνεδρία.

Το Ψ-Δίκτυο απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους και κλινικά έμπειρους ψυχολόγους οι οποίοι προσφέρουν χαμηλού κόστους υπηρεσίες στο κέντρο της Αθήνας (Κολωνάκι, Ιλίσια, Γουδή, Ζωγράφου, Γκύζη), στον Πειραιά, στο Ψυχικό, καθώς και στα βόρεια Προάστια (Φιλοθέη, Βριλήσσια, Κηφισιά), ενώ στόχος είναι σύντομα να καλυφθούν και άλλες περιοχές της Αττικής.

Στο Ψ-Δίκτυο παρέχεται ψυχοθεραπεία σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, ζεύγη και οικογένειες. Προκειμένου να επωφεληθεί κανείς από τις προσφερόμενες υπηρεσίες, μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.psy-diktyo.gr και να επιλέξει έναν από τους συνεργάτες του δικτύου, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται και το είδος της θεραπευτικής προσέγγισης που αναζητά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).