Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS ανακοινώνει την επιστημονική τριημερίδα.
Στην κρίσιμη αυτή εποχή, όπου η ψυχολογία της κοινωνίας επηρεάζεται από τις καθημερινές εξελίξεις αλλά και επηρεάζει τη διαμόρφωσή τους,  αναμφισβήτητα βιώνουμε… Ημέρες Ψυχολογίας!

Προσκεκλημένοι κεντρικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του χώρου, παρουσιάζουν τη δική τους οπτική γωνία, σε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που περιλαμβάνει:

Στρες και Ψυχική Ανθεκτικότητα, Στρες και Υγεία, Χρόνια Ασθένεια, Μαζικό Τραύμα, Κακοποίηση και Βία, Παιδική Παραβατικότητα και Ελληνική Δικαιοσύνη, Παιδιά και Διαδίκτυο, Συναισθήματα στην Παιδική Ηλικία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Παιδική Παχυσαρκία, Συμβουλευτική και Ενεργητική Ακρόαση, Coaching κ.α.

Η τριημερίδα διεξάγεται 19-21 Ιουνίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)

και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και φοιτητές και αποφοίτους των ανθρωπιστικών επιστημών ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τηλεφωνήστε στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS 210.64.56.565

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).