Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS ανακοινώνει την επιστημονική τριημερίδα.
Στην κρίσιμη αυτή εποχή, όπου η ψυχολογία της κοινωνίας επηρεάζεται από τις καθημερινές εξελίξεις αλλά και επηρεάζει τη διαμόρφωσή τους,  αναμφισβήτητα βιώνουμε… Ημέρες Ψυχολογίας!

Προσκεκλημένοι κεντρικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του χώρου, παρουσιάζουν τη δική τους οπτική γωνία, σε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που περιλαμβάνει:

Στρες και Ψυχική Ανθεκτικότητα, Στρες και Υγεία, Χρόνια Ασθένεια, Μαζικό Τραύμα, Κακοποίηση και Βία, Παιδική Παραβατικότητα και Ελληνική Δικαιοσύνη, Παιδιά και Διαδίκτυο, Συναισθήματα στην Παιδική Ηλικία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Παιδική Παχυσαρκία, Συμβουλευτική και Ενεργητική Ακρόαση, Coaching κ.α.

Η τριημερίδα διεξάγεται 19-21 Ιουνίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)

και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και φοιτητές και αποφοίτους των ανθρωπιστικών επιστημών ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τηλεφωνήστε στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS 210.64.56.565

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.