Δελτίο Τύπου


Αθήνα, 7/3/2013


Mediterranean College - Παρουσίαση Βιβλίου Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι Εγώ»

Ανοιχτή Εκδήλωση


Στο πλαίσιο του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013», την Τετάρτη 13/3/2013, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί Παρουσίαση του Βιβλίου του Σταμάτη Μαλέλη, «To Τέρας κι Εγώ». 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Τελετής Αποφοίτησης της Τάξης του 2012, το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο του Mediterranean College, μετά από πρόταση της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, απένειμε Τιμητική πλακέτα στο Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σταμάτη Μαλέλη, για το συγγραφικό του έργο,  «Το Τέρας κι Εγώ». Στη βράβευση επισημάνθηκε η τεράστια απήχηση που είχε στο αναγνωστικό κοινό το περιεχόμενο του βιβλίου του για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου σύγχρονου προβλήματος της κοινωνίας, την κατάθλιψη.


Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια πραγματική εξομολόγηση ψυχής του συγγραφέα για τη μάχη του με την κατάθλιψη , το φόβο και τις κρίσεις πανικού και δίνει μήνυμα αισιοδοξίας στους αναγνώστες, καθώς με την κατάλληλη θεραπεία και αγωγή καταφέρνει να νικήσει τη σύγχρονη αυτή ψυχική νόσο. Ο κ. Μαλέλης με το εγχείρημα αυτό ρίχνει φως σε ένα θέμα που - παρότι πολύ κοινό - θεωρείται ακόμα ταμπού, αφυπνίζει τους αναγνώστες με παρόμοια προβλήματα να αναζητήσουν βοήθεια, αποτελώντας για αυτούς θετικό παράδειγμα και πρότυπο.

Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού. Για Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα,   210 8899600.

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.