Το Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με τα τμήματα και τις δομές του, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις 10 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012, στον Πολυχώρου Πολιτισμού του.

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00πμ. έως τις 14:00μμ. και περιλαμβάνει :

  • Πρωτότυπες κεραμικές κατασκευές,
  • Ευρηματικές ξυλόγλυπτες δημιουργίες,
  • Χειροποίητα κοσμήματα,
  • Συλλογή από Κηροπήγια, ρεσώ και πιατέλες
  • Μοναδικά διακοσμητικά είδη και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα

δημιουργίες τις οποίες επιμελήθηκαν ένοικοι, μέλη και επανενταξιακοί ασθενείς του Κέντρου Ημέρας - εργαστήρι κεραμικής «ΠΥΞΙΔΑ», της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης - εικαστικό εργαστήρι, του Ξενώνα Άνω Πόλης “ΝΟΣΤΟΣ” - καλλιτεχνικό εργαστήριο “ΜΥΡΩΝ”, του Νοσοκομείου Ημέρας, του Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων Ατόμων “ΙΑΝΟΣ”, του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων ατόμων Π.Ε.Θ.Ε.Α «ΑΡΓΩ», της Μονάδας Απεξάρτησης από Αλκοόλ, Φάρμακα & Τυχερά παιχνίδια “ ΜΕΘΕΞΙΣ”, της Μονάδας Πρασίνου και του Κοι. Σ.Π.Ε.

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.