Ακρόαση άρθρου......

icps logo_gr


Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών-ICPS σε συνεργασία με το Ε-Psychology.gr, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη ψυχολογίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ένα πρόγραμμα 20 υποτροφιών στο όνομα του συνιδρυτή του ICPS, Δρ. Ιούλιου Ιωσηφίδη, Παθολογοανατόμου, Ψυχοθεραπευτή και Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι δύο οργανισμοί ανταποκρινόμενοι στις κρίσιμες σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες και σε μια προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων που το επιθυμούν αλλά δεν δύνανται να σπουδάσουν, προσφέρουν το πρόγραμμα αυτό, συνολικής αξίας 125.000?.

Οι είκοσι υποτροφίες αφορούν τη χρηματοδότηση κατά 50% των κύριων διδάκτρων σπουδών στα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το ICPS σε συνεργασία με Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα, οι υποτροφίες αναλογούν στα παρακάτω προγράμματα ως εξής:

1. 6 Υποτροφίες για τη χρηματοδότηση κατά 50% των διδάκτρων στο πρόγραμμα Bachelor of Science in Psychology (Προπτυχιακό στην Ψυχολογία), το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire*.

2. 6 Υποτροφίες για τη χρηματοδότηση κατά 50% των διδάκτρων στο πρόγραμμα Master of Science in Person-Centred Counselling (Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική), το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Strathclyde**.

3. 4 Υποτροφίες για τη χρηματοδότηση κατά 50% των διδάκτρων στο πρόγραμμα Master of Science in the Psychology of Child Development (Μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία), το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire***.

4. 4 Υποτροφίες για τη χρηματοδότηση κατά 50% των διδάκτρων στο πρόγραμμα Master of Science in the Psychology of Health (Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας), το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire****.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και τους όρους συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.


Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

ICPS

Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών.
Φιλικών 56α, Αγ. Αντώνιος – Περιστέρι, Αθήνα. Τηλ:210.6456565