Αθήνα, 10 Ιουλίου 2012     
Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του κυβερνητικού έργου. Η Δημοκρατική Αριστερά, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη να παρουσιάσει η χώρα μας ένα μέτωπο όσο πιο δυνατό γίνεται για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και λαμβάνοντας υπόψη το συσχετισμό δυνάμεων, όπως αποτυπώνονται με το υπάρχον εκλογικό σύστημα, θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την Προγραμματική Συμφωνία, βάσει της οποίας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στο έργο αυτό, ρόλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι, όπως τόνισε ο Πρόεδρός της, η εγγύηση της σωστής εφαρμογής της Προγραμματικής Συμφωνίας. Αυτό σημαίνει παρακολούθηση, στήριξη, έλεγχος και προτάσεις σε κάθε τομέα της κυβερνητικής δράσης.

Αναλαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς τον τομέα της Υγείας, σε συνεργασία με το Γιώργο Κυρίτση, ευχαριστώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον Πρόεδρό της γι' αυτό το δείγμα εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα αναλογίζομαι το βάρος αυτής της ευθύνης, καθώς η Υγεία είναι, μαζί με την Εργασία, την Παιδεία και την Ασφάλεια, είναι βασική και καθημερινή αγωνία για όλους τους συμπολίτες μας.

Βουδούρης Οδυσσέας
Ιατρός χειρουργός
Βουλευτής Β' Αθήνας 

Πυθαγόρα 5, 155 62 Χολαργός Αθήνα, 210.7255363 & 7255969 
210.6421204
Ηλ.διευθ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.