Θεσσαλονίκη, 30 Μαρτίου 2012
Σεμινάριο του «Συλλόγου Ελλήνων  Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ» στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, ευαισθητοποιημένο σε κοινωνικά θέματα αλλά και για τα  άτομα με ειδικές δεξιότητες, με μεγάλη επιτυχία φιλοξένησε αφιλοκερδώς, τον Σύλλογο Ελλήνων  Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ, στο σεμινάριο που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.

Οι εισηγήτριες  του σεμιναρίου κυρία Πέρλα Μεσσίνα, Αυτιστική Ενήλικας και Πρόεδρος τους Συλλόγου και η κυρία Ε.Παπαλιού,  Λογοθεραπεύτρια (MSc Human Communication Sciences) καθήλωσαν τους εκατόν είκοσι (120) και πλέον συμμετέχοντες, εισάγοντας τους στον Αυτιστικό Τρόπο Σκέψης. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με ένα πολύ ενδιαφέρον βιωματικό εργαστήριο και με ερωτήσεις από το κοινό.

Το Mediterranean College Θεσσαλονίκης και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή διοργανώνουν σε εβδομαδιαία βάση, σεμινάρια υψηλού επιπέδου, τα οποία απευθύνονται σε σπουδαστές κάθε βαθμίδας, επαγγελματίες αλλά και ανέργους.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ:
2310287779, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.medcollege.edu.gr

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.