Παράλληλα με το Κέντρο Ημέρας, το φετινό καλοκαίρι ξεκινά στο ΔΙΚΕΨΥ ένα καθημερινό Πρόγραμμα Παρέμβασης για Παιδιά με ΔΑΔ.

Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (3-10 χρόνων) και θα λειτουργεί καθημερινά 09:00-13:00.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα παρακολουθούν ατομικές συνεδρίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχοπαιδαγωγικού.

Στο βασικό αυτόν κορμό, ενσωματώνονται ομαδικές δραστηριότητες με έμφαση στην αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη των κοινωνικών τους δεξιοτήτων.

Το Πρόγραμμα χωρίζεται σε 3 περιόδους των 2 εβδομάδων:

Α? ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 16 Ιουνίου- 1 Ιουλίου
Β? ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 2-16 Ιουλίου
Γ? ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 17-31 Ιουλίου


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με το ΔΙΚΕΨΥ στο 210 2830100.

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).