25-26 Φεβρουαρίου 2009
Η ΔΟΜΗnet, προσφέρει ένα νέο σεμινάριο με τίτλο «Συναισθηματική Νοημοσύνη στο χώρο της εργασίας», που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. και σπουδαστές παραγωγικών σχολών management.

Στόχος του σεμιναρίου, είναι να βελτιώσει τις συναισθηματικές και κοινωνικές δεξιότητες και γνώσεις των συμμετεχόντων, έτσι ώστε να προσαρμόζονται ικανοποιητικά στις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος. Επιπλέον η βελτίωση της ικανότητας να αναγνωρίζουν, να κατανοούν και να χειρίζονται αποτελεσματικά τα συναισθήματά τους και τα συναισθήματα των άλλων, δημιουργώντας μέσα από αυτή τη γνώση κίνητρα για τον εαυτό τους και την ομάδα τους.


Οι επιπλέον θεματικές ενότητες του σεμιναρίου, περιλαμβάνουν τα εξής: Αυτοεπίγνωση, Αυτοδιαχείριση, Κοινωνική επίγνωση, Διαχείριση σχέσεων.


Για κάθε μία από τις παραπάνω ενότητες θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θεωρητικά πλαίσια και βιωματικές ασκήσεις της Συναισθηματικής Νοημοσύνης, με έμφαση την εφαρμογή τους, στον επαγγελματικό χώρο της ομάδας και της εργασίας. Η τελευταία συνάντηση, περιλαμβάνει workshop, για την εφαρμογή των πρακτικών και εμπειρικών γνώσεων που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες. Εισηγήτρια είναι η κα Κατερίνα Μαγγανά,  Συμβουλευτική Ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια. 

Η έναρξη του σεμιναρίου έχει προγραμματιστεί στις 25 Φεβρουαρίου.
Πληροφορίες: ΔΟΜΗnet, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3800300, αρμόδια και Βίκυ Καββαδά,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Γαλάνη, Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων   στο τηλέφωνο 210 ? 3840 552, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.

Μείνετε ενημερωμένοι!

Close

Ακολουθήστε μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα άρθρα ψυχολογίας...