ημερίδα, ναρκωτικά

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) συγκεντρώνει τις περισσότερες δράσεις ευαισθητοποίησης για τις εξαρτήσεις και για τις δράσεις των εξειδικευμένων φορέων. Σε αυτό το πλαίσιο, το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) του ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα, διοργανώνει φέτος από τις 19 έως τις 27 Ιουνίου Έκθεση Ζωγραφικής – Αγιογραφίας, Φωτογραφίας και Χειροτεχνημάτων των μελών του, με τίτλο «Εκ_Θέσεις».

Επίσης, θα διεξαχθεί και επιστημονική ημερίδα με τίτλο: "Ζωντανές Ιστορίες Αξιοπρέπειας: Αφηγήσεις Φροντιστών για το νόημα και την δύναμη της Πρόληψης και της Θεραπείας στον Τομέα των Εξαρτήσεων".

Όλα τα εκθέματα είναι δημιουργίες μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ, τα οποία παρακολουθούν τα δημιουργικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται στο ΕΚΚΕΕ από στελέχη του ΟΚΑΝΑ και εθελοντές.


Η Έκθεση φιλοξενείται χωρίς κόστος από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στην Αίθουσα, Αεριοφυλάκιο 1- Αμφιθέατρο.

Ημερομηνία διεξαγωγής ημερίδας: Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 20:30. 

Εγκαίνια: Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 21:00

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 14.00 – 22.00

Είσοδος ελέυθερη

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).