Η Σταυρούλα Αλεξάνδρου, ψυχολόγος και φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία: Κατεύθυνση Κλινικής Ψυχολογίας» του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε εθελοντικά στην έρευνα που διεξάγει στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας.

 

 

Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει τη σχέση μεταξύ των διατροφικών διαταραχών και του τρόπου που αντιλαμβάνεται κάποιος τον εαυτό του και τους άλλους.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα και τα δεδομένα που συλλέγονται παραμένουν αυστηρώς προσωπικά. Μπορείτε να βρείτε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο της έρευνας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUY5qke0m5168GEdPSHi7ZW8QyHhI3KtoSRAKtb3DuRoDlMQ/viewform

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ερευνήτρια στην ηλεκτρονική της διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr