27 Σεπτεμβρίου 2008

Το ICPS διοργανώνει το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008, 9:00-16:30 ημερίδα με θέμα την Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Μουσείο (Μουσείο Αθλητισμού) που βρίσκεται επι των οδών Αγ.Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη
Η Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία:
Τομείς & Εφαρμογές

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008, 09:00-16:30
Ολυμπιακό Αθλητικό Μουσείο
Αγ.Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη

Κατόπιν της Ημερίδας "Η Συμβουλευτική Σήμερα" που διοργάνωσε το ICPS το Σεπτέμβριο 2007 στη Θεσσαλόνικη και η οποία γνώρισε μεγάλη επιτύχια με συμμετοχή 250 επαγγελματιών, αποφοίτων και σπουδαστών του χώρου της εκπαίδευσης, της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής κ.α., το ICPS διοργανώνει το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008, 9:00-16:30 ημερίδα με θέμα την Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Μουσείο (Μουσείο Αθλητισμού) που βρίσκεται επι των οδών Αγ.Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τομείς Συζήτησης - Workshops:
Η εφαρμογή της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας
στην Οικογένεια
σε Ομάδες
στις Ψυχικές Διαταραχές
στην Εκπαίδευση

Για πρώτη φορά σε Ημερίδα του ICPS, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη ζωντανής συμβουλευτικής συνεδρίας


Συντονίζουν:

Πόλλυ Ιωσηφίδη
Ιδρύτρια & Πρόεδρος του ICPS Προσωποκεντρική Σύμβουλος & Ψυχοθεραπεύτρια

Χρυσούλα Γιαλυράκη
Διευκολύντρια Ομάδων του ICPS Προσωποκεντρική Σύμβουλος & Ψυχοθεραπεύτρια

 

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής, συμπληρώστε και αποστείλατε την, μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, είτε μέσω fax (210.64.54.982) είτε μέσω E-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Είσοδος Ελεύθερη
Με το πέρας της Ημερίδας θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής

 

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).