Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στην έρευνα για την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των ειδικών ψυχικής υγείας που ασχολούνται με την παροχή συμβουλευτικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και τις μεταβλητές που την επηρεάζουν. Η έρευνα πραγματοποιείται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Ψυχολογίας, κάτω από την εποπτεία του Καθηγητή Ψυχολογίας Δρ. Αναστάσιου Σταλίκα.

Η συμμετοχή σας αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για τη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία ελπίζω ότι θα καταφέρει να ρίξει φως στους παράγοντες που θωρακίζουν και προστατεύουν την ποιότητα της επαγγελματικής μας ζωής.

Το ερωτηματολόγιο χρειάζεται περίπου 15-20 λεπτά για να συμπληρωθεί και η συμπλήρωση μπορεί να γίνει ακόμα και από το κινητό ή το tablet σας. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά εκτιμώ τον χρόνο και τη διάθεση σας να συμμετέχετε στην έρευνα.

Με εκτίμηση,
Αγάθη Λακιώτη
 
Υ.Γ. Παρακαλώ προωθήστε το σε όποιον κρίνετε ότι μπορεί να τον ενδιαφέρει
 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTi32RvXVn4sWnqLaCAF4cqS4qbm0QzE136v844hh0tMNmnA/viewform?usp=sf_link

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.