Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ονομαζόμαστε Βρεττού Σπυριδούλα και Καραμούζη Καλλιόπη και πραγματοποιούμε μια μελέτη για την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των προσωποκεντρικών συμβούλων και ψυχοθεραπευτών. Η έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια της μεταπτυχιακής διπλωματικής μας εργασίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας του κολλεγίου ICPS (Insτitution of Counseling and Psychological Studies). Την εποπτεία της έρευνας έχει η Αγάθη Λακιώτη, Ρh.D.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη στην διεξαγωγή της έρευνας και γι' αυτό σας παρακαλούμε να πάρετε μέρος συμβάλλοντας σημαντικά στην ολοκλήρωσή της και στην προαγωγή της γνώσης και κατανόησής μας σχετικά με το θέμα της. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη και τα δεδομένα θα συλλεχθούν αποκλειστικά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε πληροφορίες για την έρευνα καθώς και το ερωτηματολόγιο που χρειάζεται να συμπληρώσετε προκειμένου να συμμετέχετε. Κατανοώντας πλήρως τον φόρτο εργασίας και την πιθανή έλλειψη χρόνου, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι η συμπλήρωση θα διαρκέσει το πολύ 20 λεπτά και μπορεί να γίνει εύκολα και από το κινητό σας τηλέφωνο, χωρίς να είναι αναγκαία η πρόσβαση σε υπολογιστή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση,
Βρεττού Σπυριδούλα
Καραμούζη Καλλιόπη
 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr