Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών σε συνεργασία με το psychology.gr, τη μεγαλύτερη Πύλη Ψυχολογίας στην Ελλάδα, προσφέρουν 10 Υποτροφίες με έκπτωση 960 ευρώ του κόστους για το Πρόγραμμα εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders του ΚΕΑΔΔ.

 
Έναρξη κύκλου εκπαιδεύσεων: 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων: Θεσσαλονίκη
Mediterranean Palace Hotel Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, ΤΚ 54626
Έναρξη κύκλου εκπαιδεύσεων: 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων: Mediterranean Palace Hotel Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, ΤΚ 54626
 
Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.
 
Οι τίτλοι σπουδών της εκπαίδευσης Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders πιστοποιούνται από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) η απόκτηση του τίτλου σπουδών παρέχει μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το BPS.
 
O Βρετανικός Σύλλογος Ψυχολόγων (BPS), είναι ο μοναδικός σύλλογος ψυχολόγων που η ΕΕ (Οδηγία 2005/36), αλλά και η Ελληνική Δημοκρατία (ΠΔ 38/2010), μνημονεύουν με έμφαση «ότι διατηρεί τη στάθμη του οικείου επαγγέλματος σε υψηλά επίπεδα».
 
Τα εργαλεία που διδάσκονται στην εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά ένα άτομο που έχει οποιαδήποτε διαταραγμένη σχέση με το φαγητό.
 
Η διαχείριση των διατροφικών διαταραχών είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής γνώσης και ζωντανής αλληλεπίδρασης μεταξύ εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας που εκπαιδεύονται από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.
 
Η συνεχόμενη εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ, με τα βιωματικά σεμινάρια, με την τελευταία γνώση πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, με την παρουσίαση και ανάλυση πραγματικών περιστατικών, τις εποπτείες των περιστατικών των αποφοίτων από τους έμπειρους καθηγητές της εκπαίδευσης και τη συνεργασία μεταξύ των πιστοποιημένων συνεργατών του ΚΕΑΔΔ από ψυχολόγους, ψυχιάτρους, γιατρούς, διαιτολόγους, γυμναστές, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, εξασφαλίζουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ίαση κάθε ασθενούς με διατροφική διαταραχή.
 

Υποτροφία

Ολοκλήρωση και των 4ων εκπαιδευτικών κύκλων (8 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα, 120 ώρες): 1200 ευρώ σε 8 δόσεις (αρχική τιμή 2160€)
 
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και η κράτηση θέσης θα κατοχυρωθεί με την προκαταβολή της αξίας του 1ου εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.
 
Παράρτημα:
  • Αποπληρωμή με την έναρξη κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου στη γραμματεία, με εκάστη δόση 150 ευρώ ανά Σαββατοκύριακο.
  • Το ποσό επιβαρύνεται με ΦΠΑ 24% 288 ευρώ επί συνόλου του κόστους.

Διαδικασία λήψης υποτροφίας

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και να λάβετε την υποτροφία, αποστείλλετε email  με τίτλο “Υποτροφία Master Practitioner on Eating Disorders“ αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο σας καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.