Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Εγκυμοσύνη: Από τη σύλληψη ως τη γέννηση», την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ώρα 12.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος).
Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Ευτυχία Αναγνώστου, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Dr. Ιατρικής Α.Π.Θ.
 
Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια ιδιαίτερη περίοδο για την μελλοντική μητέρα αλλά και για τους ανθρώπους που το περιβάλλουν. Ένα πλήθος σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών λαμβάνουν χώρα προκαλώντας αρκετές φoρές ανησυχία και αγωνία στους μελλοντικούς γονείς.
 
Το σεμινάριο έχει στόχο να αυξήσει τη γνώση σχετικά με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο διάστημα των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Θα αναπτυχθεί ο ανώδυνος τοκετός και η επισκληρίδιος αναισθησία, που βοηθάει την μέλλουσα μητέρα να μπορεί να συνεργαστεί με τον μαιευτήρα ή την μαία έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο της και να την προτρέψει να τεκνοποιήσει περισσότερες φορές. Η καισαρική τομή είναι μία από τις μεθόδους που στην χώρα μας έχει μεγάλη συχνότητα, θα απαντηθούν ερωτήματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες υγείας και μη, καθώς και τις μέλλουσες μητέρες.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε : υποψήφιους νοσηλευτές, αναισθησιολόγους, μαιευτήρες, παιδιάτρους, παιδαγωγούς, ψυχοθεραπευτές και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και συμβούλους που ασχολούνται με την υποστήριξη της εγκυμοσύνης και του τοκετού.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα
Το πέταγμα

-''Φοβάμαι Γέροντα'' -'' Τι φοβάσαι;'' -'' Φοβάμαι τα πάντα.''...

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.