Ακαδημαϊκός της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναπτυξιακής Ψυχολογίας με θέμα «Συνθέτοντας το πάζλ της ανθρώπινης ανάπτυξης: Γέφυρες με την κοινωνία και την εκπαίδευση» που διοργάνωσε ο Κλάδος Αναπτυξιακής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Ψ.Ε.) και τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου παρουσιάστηκε poster της κας Μπογιατζή Μαρίας, Παιδιατρικής Νευροψυχολόγου και Academic Quality Coordinator της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με θέμα "Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Αγχώδεις Διαταραχές: Παρουσίαση Συμπτωμάτων, Αξιολόγηση Συννοσηρότητας, Θεραπευτικές Προσεγγίσεις".

Το Συνέδριο φιλοξένησε εργασίες που προσφέρουν σύγχρονα δεδομένα για την πολυδιάστατη φύση της ανθρώπινης ανάπτυξης, αλλά και το σύνθετο πλέγμα των παραγόντων που συνδέονται με αυτήν και την επηρεάζουν, ενώ περιλάμβανε θέματα που αφορούσαν στη γνωστική, κοινωνική, συναισθηματική, γλωσσική και κινητική ανάπτυξη του ανθρώπου από τη σύλληψη έως το τέλος της ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελεί τη μεγαλύτερη σε εύρος σχολή του οργανισμού, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε κλάδους όπως: Νοσηλευτική, Λογοθεραπεία, Διαιτολογία, Εργοθεραπεία, Βιοϊατρική, Φυσικοθεραπεία, Προπονητική.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.