Καλώς ήλθατε στο "alumni project", την επίσημη προσπάθεια του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης να βρει απόφοιτους από την 1η χρονιά αποφοίτησης (1991).

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους αποφοίτους του Τμήματός μας από το 1991 έως και σήμερα.

Επίσης θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μία βάση δεδομένων με όσο το δυνατόν περισσότερους αποφοίτους του Τμήματός μας η οποία θα μας βοηθήσει στην επικοινωνία αλλά και στην ανάλυση της πορείας τους από την λήψη του πτυχίου τους μέχρι και σήμερα.

Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην αντίστοιχη σελίδα. είτε μέσω Linkedin. Επιβλέποντες αυτής της προσπάθειας είναι ο κος Γιοβαζολιάς Άκης και ο κος Οικονόμου Ηλίας, ενώ στην ομάδα διαχείρισης συμμετέχει η Δαλάκου Νίκη, η Ξάφη Δήμητρα και η Ευγενία Φαναράκη.

 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα
Ψυχολογία

Η σύγχρονη ψυχολογία ως επιστήμη, θα μπορούσε να οριστεί ως "η πολύπλευρη...

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.