Καλώς ήλθατε στο "alumni project", την επίσημη προσπάθεια του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης να βρει απόφοιτους από την 1η χρονιά αποφοίτησης (1991).

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους αποφοίτους του Τμήματός μας από το 1991 έως και σήμερα.

Επίσης θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μία βάση δεδομένων με όσο το δυνατόν περισσότερους αποφοίτους του Τμήματός μας η οποία θα μας βοηθήσει στην επικοινωνία αλλά και στην ανάλυση της πορείας τους από την λήψη του πτυχίου τους μέχρι και σήμερα.

Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην αντίστοιχη σελίδα. είτε μέσω Linkedin. Επιβλέποντες αυτής της προσπάθειας είναι ο κος Γιοβαζολιάς Άκης και ο κος Οικονόμου Ηλίας, ενώ στην ομάδα διαχείρισης συμμετέχει η Δαλάκου Νίκη, η Ξάφη Δήμητρα και η Ευγενία Φαναράκη.

 

Σχετικά άρθρα
Ψυχολογία

Η σύγχρονη ψυχολογία ως επιστήμη, θα μπορούσε να οριστεί ως "η πολύπλευρη...

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.

Μείνετε ενημερωμένοι!

Close

Ακολουθήστε μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα άρθρα ψυχολογίας...