Το θρυλικό εκπαιδευτικό που εισήγαγε, διέδωσε και καθιέρωσε την Προσωποκεντρική Προσέγγιση στην Ελλάδα!!

- Το μοναδικό που παραμένει πιστό στις ρίζες και τις αξίες της κλασικής Προσωποκεντρικής Προσέγγισης, έτσι όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον Carl Rogers, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει και εξοικειώνει τους εκπαιδευόμενους με τις νέες εξελίξεις και τις «φυλές» στο χώρο της Προσέγγισης και σε σύγκριση με άλλες προσεγγίσεις.

- Βιωματική εκπαίδευση, με κλινική πρακτική σε πλαίσια του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

- Προσωποκεντρική Θεωρία Θεραπείας και Προσωπικότητας, Ψυχολογική δυσπροσαρμοστικότητα, Ψυχοπαθολογία, Νευρώσεις, Ψυχώσεις, Ψυχοφαρμακολογία, Νευροβιολογία, Βιολογικές παρεμβάσεις, 'Αλλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, Διαχείριση κρίσεων, πένθους, πολιτισμικών διαστάσεων και κοινωνικών φαινομένων και πολλά άλλα.

Αναγνώριση από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς οργανισμούς συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας Ελλάδας και εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες: http://goo.gl/JPo5zm

ΕΝΑΡΞΗ: 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.