Ομαδικό πρόγραμμα διαχείρισης κρίσεων άγχος μέσω συνδυασμού γνωσιακών συμπεριφορικών τεχνικών ( Cognitive Behavioral Therapy) και Hatha Yoga:

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 12 συνεδρίες (μία την εβδομάδα) και απευθύνεται σε άτομα τα οποία δυσκολεύονται στον χειρισμό τους στρες, με δυσάρεστες για τους ίδιους συνέπειες (κρίσεις άγχους).

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τι είναι το άγχος και πως λειτουργεί και εφαρμόζουν τεχνικές διαχείρισης του στρες και των αρνητικών σκέψεων. Ταυτόχρονα, μέσω της χαλάρωσης των αναπνοών και της πρακτικής της Hatha Yoga, τα μέλη της ομάδας αποκτούν ένα ακόμη εργαλείο ώστε να ελέγχουν περισσότερο το σώμα τους και τα αρνητικά συμπτώματα-κρίσεις.

Τέλος, το πρόγραμμα αποτελεί σημαντική ενίσχυση των ατόμων εκείνων που παρακολουθούν ήδη ένα ατομικό θεραπευτικό πρόγραμμα αλλά και εκείνων που θέλουν να γνωρίσουν τις αρχές της γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας.

Διεξάγεται από εξειδικευμένο Ψυχολόγο-Δάσκαλο Yoga με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πιστοποίηση Yoga Alliance.

Προσοχή: Το υπάρχον πρόγραμμα δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τις ατομικές συνεδρίες με έναν εξειδικευμένο θεραπευτή ή την υπάρχουσα φαρμακοθεραπεία.

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016
Ώρα: 10:45 p.m
Περιοχή: Σκουζέ 5, Σύνταγμα
Φορέας: Shanti Athens Yoga
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 871 4281
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/ShantiAthensYoga
Θέσεις: Περιορισμένες

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.