Οι εργαζόμενοι, οι ωφελούμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΨΑΕΕ σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση της Ομάδας Θεάτρου του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» με τίτλο "Time Zero".
Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 05, 06, 07 και 12, 13, 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00 στο θέατρο του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της ΠΕΨΑΕΕ, Ηπείρου 41, Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσεων στον κύριο Λεονάρδο Σκόρδο, στο 210 8818946.

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της ΠΕΨΑΕΕ είναι μία εναλλακτική μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, η οποία έχει ως στόχο την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Αυτή τη στιγμή, παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερους από 300 συμπολίτες μας με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες κάθε μήνα, μέσα από εναλλακτικές ομάδες τέχνης και πολιτισμού. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δομές της ΠΕΨΑΕΕ και το έργο τους μπορείτε να βρείτε στο www.pepsaee.gr και στη σελίδα της ΠΕΨΑΕΕ στο Facebook ή επικοινωνώντας με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κυρία Μαργκώ Λιατήρα, στο 697 6292421.

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).