Οι εργαζόμενοι, οι ωφελούμενοι και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΨΑΕΕ σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση της Ομάδας Θεάτρου του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» με τίτλο "Time Zero".
Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 05, 06, 07 και 12, 13, 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 20:00 στο θέατρο του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της ΠΕΨΑΕΕ, Ηπείρου 41, Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαιτείται τηλεφωνική κράτηση θέσεων στον κύριο Λεονάρδο Σκόρδο, στο 210 8818946.

Το Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της ΠΕΨΑΕΕ είναι μία εναλλακτική μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, η οποία έχει ως στόχο την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρές ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Αυτή τη στιγμή, παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερους από 300 συμπολίτες μας με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες κάθε μήνα, μέσα από εναλλακτικές ομάδες τέχνης και πολιτισμού. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δομές της ΠΕΨΑΕΕ και το έργο τους μπορείτε να βρείτε στο www.pepsaee.gr και στη σελίδα της ΠΕΨΑΕΕ στο Facebook ή επικοινωνώντας με την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κυρία Μαργκώ Λιατήρα, στο 697 6292421.

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.