Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της υποστήριξης που παρέχει δωρεάν στους νέους/νέες, διοργανώνει δράσεις αντιμετώπισης της ανεργίας. Συγκεκριμένα διοργανώνει,ομάδα υποστήριξης για άνεργες γυναίκες και ημερίδα με θέμα "Προετοιμασία για την ένταξη στην αγορά εργασίας".


α. Ομάδα υποστήριξης για άνεργες γυναίκες

Η ομάδα απευθύνεται σε νέες γυναίκες 18-35 ετών και έχει στόχο την ψυχολογική υποστήριξη, την εμψύχωση και την κινητοποίηση τους.
Περιλαμβάνει 4 δίωρες συναντήσεις (18.00-20.00).
1. Τετάρτη 23 Μαρτίου
2. Πέμπτη 24 Μαρτίου
3. Τετάρτη 30 Μαρτίου
4. Πέμπτη 31 Μαρτίου


Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωση συμμετοχής έως 21/3.

β. Ημερίδα με θέμα: Προετοιμασία για την ένταξη στην αγορά εργασίας

Η ημερίδα απευθύνεται στους νέους και τις νέες που θέλουν να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για την ένταξη στην αγορά εργασίας.
Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου, 10.00-14.00 στο χώρο της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 18, 2ος ορ.).
Θεματολογία: σύνταξη βιογραφικού, συνοδευτικές επιστολές, συνέντευξη, πηγές αναζήτησης εργασίας, αξιοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωση για προγράμματα για ανέργους.


Ομιλητές
Κυριακή Κωστίκα, Κοινωνιολόγος, ΕΡΓΑΝΗ
Κυριακή Τεκτονίδου, πρ. Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΔ Μακεδονίας
Σύμβουλος Marketing και Επικοινωνίας ΧΕΝ Θεσσαλονίκης


Προαπαιτείται δήλωση συμμετοχής έως τις 4/4.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής
Τηλ. 2310 279 792 (καθημερινά 9.00 - 15.00)

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).