Δημοσιεύουμε επιστολή-ψήφισμα που θα σταλεί στον Υπουργό Εργασίας Γ.Κατρούγκαλο, σχετικά με τη συμμετοχή ψυχολόγων στις κλιμακωτές εκπτώσεις των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ.
Γράφει η Ψυχολόγος, Φωστηρία Αμανατίδου 

Αναλυτικές πληροφορίες για το ψήφισμα που διενεργείται μέσω της διάσημης πλατφόρμας : Avaaz.org

Ελπίζω στη στήριξή σας. Το ψήφισμά μου έχει τίτλο: Να συμπεριληφθούν οι ψυχολόγοι στις εκπτώσεις των ασφαλιστικών εισφορών το οποίο θα επιδοθεί στον Υπουργό Εργασίας και στο Διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε."

Είναι σημαντικό όλοι οι ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε. να συμπεριληφθούν στην πρόταση που αφορά την τριετή μεταβατική περίοδο και τις κλιμακωτές εκπτώσεις από 50% έως 5% στις εισφορές αντιστρόφως ανάλογα με το εισόδημα που θα ισχύει για τους αυτοαπασχολούμενους του ΕΤΑΑ.

Επίσης ζητάμε τη δημιουργία νέων χαμηλών ασφαλιστικών κλάσεων και την παράταση της ρύθμισης υπαγωγής σε χαμηλότερη ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές εισφορές καταβάλλονται ως ένα μέσο αποταμίευσης ώστε να λάβουμε σύνταξη όταν γεράσουμε το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξεπερνούν τις αντικειμενικές δυνατότητες των ασφαλισμένων για αποταμίευση.

Ζητάμε ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη για να μπορούμε να υπάρχουμε. Ψηφίσματα όπως αυτό ξεκινούν πάντα από πολύ χαμηλά αλλά μεγαλώνουν γρήγορα όταν απλοί πολίτες σαν κι εμάς συμμετέχουν.

Σας παρακαλώ στηρίξτε τον αγώνα μου υπογράφοντας αυτό το ψήφισμα 

Eυχαριστώ πολύ,
Φωστηρία Αμανατίδου

 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα
Ειδική Αγωγή

Αν το παιδί δεν μπορεί να μάθει με τον τρόπο που το διδάσκουμε, τότε πρέπει να το...

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.