Δημοσιεύουμε επιστολή-ψήφισμα που θα σταλεί στον Υπουργό Εργασίας Γ.Κατρούγκαλο, σχετικά με τη συμμετοχή ψυχολόγων στις κλιμακωτές εκπτώσεις των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ.
Γράφει η Ψυχολόγος, Φωστηρία Αμανατίδου 

Αναλυτικές πληροφορίες για το ψήφισμα που διενεργείται μέσω της διάσημης πλατφόρμας : Avaaz.org

Ελπίζω στη στήριξή σας. Το ψήφισμά μου έχει τίτλο: Να συμπεριληφθούν οι ψυχολόγοι στις εκπτώσεις των ασφαλιστικών εισφορών το οποίο θα επιδοθεί στον Υπουργό Εργασίας και στο Διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε."

Είναι σημαντικό όλοι οι ασφαλισμένοι του Ο.Α.Ε.Ε. να συμπεριληφθούν στην πρόταση που αφορά την τριετή μεταβατική περίοδο και τις κλιμακωτές εκπτώσεις από 50% έως 5% στις εισφορές αντιστρόφως ανάλογα με το εισόδημα που θα ισχύει για τους αυτοαπασχολούμενους του ΕΤΑΑ.

Επίσης ζητάμε τη δημιουργία νέων χαμηλών ασφαλιστικών κλάσεων και την παράταση της ρύθμισης υπαγωγής σε χαμηλότερη ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές εισφορές καταβάλλονται ως ένα μέσο αποταμίευσης ώστε να λάβουμε σύνταξη όταν γεράσουμε το οποίο σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξεπερνούν τις αντικειμενικές δυνατότητες των ασφαλισμένων για αποταμίευση.

Ζητάμε ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη για να μπορούμε να υπάρχουμε. Ψηφίσματα όπως αυτό ξεκινούν πάντα από πολύ χαμηλά αλλά μεγαλώνουν γρήγορα όταν απλοί πολίτες σαν κι εμάς συμμετέχουν.

Σας παρακαλώ στηρίξτε τον αγώνα μου υπογράφοντας αυτό το ψήφισμα 

Eυχαριστώ πολύ,
Φωστηρία Αμανατίδου

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).