Έρευνα της Κάτρη Αργυρώς μέρος της διπλωματικής εργασίας της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, του κολλεγίου ICPS (Institution of Counseling and Psychological Studies).

Η έρευνα απευθύνεται αποκλειστικά σε προσωποκεντρικούς θεραπευτές.

https://docs.google.com

Θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο που έχει σκοπό να διερευνήσει τη στάση σας απέναντι στις αποφάσεις και στα θέλω σας. Δεν υπάρχουν "σωστές" ή "λάθος" απαντήσεις, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ειλικρινείς και αυθόρμητες απαντήσεις σας. Να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν πριν από κάθε ενότητα. Το ερωτηματολόγιο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για ερευνητικό σκοπό και είναι ανώνυμο.

Είναι σημαντικό για την επεξεργασία των δεδομένων να απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις. Αν για κάποιες ερωτήσεις μπορεί να μη σας αντιπροσωπεύουν οι προτεινόμενες απαντήσεις, σημειώστε την απάντηση που προσεγγίζει έστω και λίγο τη δική σας άποψη. 

Σημείωση: Εάν θέλετε το ερωτηματολόγιό σας να αποσυρθεί από τα δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 48 ωρών

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.