Έρευνα της Κάτρη Αργυρώς μέρος της διπλωματικής εργασίας της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, του κολλεγίου ICPS (Institution of Counseling and Psychological Studies).

Η έρευνα απευθύνεται αποκλειστικά σε προσωποκεντρικούς θεραπευτές.

Θα βρείτε ένα ερωτηματολόγιο που έχει σκοπό να διερευνήσει τη στάση σας απέναντι στις αποφάσεις και στα θέλω σας. Δεν υπάρχουν "σωστές" ή "λάθος" απαντήσεις, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ειλικρινείς και αυθόρμητες απαντήσεις σας. Να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν πριν από κάθε ενότητα. Το ερωτηματολόγιο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για ερευνητικό σκοπό και είναι ανώνυμο.

Είναι σημαντικό για την επεξεργασία των δεδομένων να απαντάτε σε όλες τις ερωτήσεις. Αν για κάποιες ερωτήσεις μπορεί να μη σας αντιπροσωπεύουν οι προτεινόμενες απαντήσεις, σημειώστε την απάντηση που προσεγγίζει έστω και λίγο τη δική σας άποψη. 

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Βάσια Σαμαρά

Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας. Επιμέλεια άρθρων, μεταφράσεις.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr