Το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων έχει τη χαρά να σας καλωσορίσει στην έναρξη ενός ακόμη ακαδημαϊκού έτους. Από το 1983 μέχρι σήμερα, με συνέπεια και ευθύνη απέναντι σε όλους τους εκπαιδευόμενους, παρέχει όλες εκείνες τις γνώσεις που απαιτούνται για την εξέλιξη και την πλήρη κατάρτιση όλων όσων θέλουν να ενισχύσουν ουσιαστικά τις γνώσεις τους πάνω στη συστημική θεραπεία και στη συστημική συμβουλευτική.

Τον αναλυτικό Οδηγό Σπουδών μπορείτε να τον κατεβάσετε εδώ:

Το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων αποτελεί το πρώτο πιστοποιημένο συστημικό εκπαιδευτικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπείας (Εuropean Association for Psychotherapy-EAP) http://www.europsyche.org/.

Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία (ΠΕΣΘ)

Το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και συγκεκριμένα σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να διδαχθούν το συστημικό τρόπο σκέψης και τους τρόπους εφαρμογής του στη θεραπεία με άτομα, οικογένειες και ομάδες. Επίσης, θα εξετάζονται αιτήματα ενδιαφερομένων που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, αλλά είτε έχουν βασικές σπουδές στο χώρο των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, είτε έχουν μεταπτυχιακές σπουδές στο χώρο της ψυχικής υγείας, ή εργάζονται ήδη ως θεραπευτές στο χώρο της ψυχικής υγείας και ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους περαιτέρω - με σκοπό την εφαρμογή των αρχών της συστημικής σκέψης στο χώρο ψυχικής υγείας όπου ήδη εργάζονται.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Προσωπική (ομαδική) ψυχοθεραπεία
  • Θεωρητική κατάρτιση
  • Πρακτική άσκηση
  • Εποπτεία

Διάρκεια: τουλάχιστον τέσσερα (4) χρόνια

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.