find job01Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του μεταπτυχιακού προγράμματος M.Sc in Person Centred Counselling που προσφέρεται από το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Strathclyde University στην Γλασκώβη.

Σας ενημερώνω ό,τι πραγματοποιώ Ποιοτική Έρευνα με τίτλο:
«Οι ήχοι της σιωπής: πως βιώνουν οι θεραπευτές την σιωπή που λαμβάνει χώρα στην διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας»

 

 

με στόχο να μελετήσω πως ερμηνεύεται από τους θεραπευτές η σιωπή στην διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας. Ενδιαφέρομαι να ακούσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, για το πώς βιώνετε την εμπειρία σας καθώς και το νόημα που δίνετε εσείς στην σιωπή.

Εάν συμφωνήσετε να πάρετε μέρος στην έρευνα, μέσω συνέντευξης, θα σας δοθεί ένα ερωτηματολόγιο, με επτά (7) ερωτήσεις ανοιχτού τύπου, το οποίο θα έχετε τον χρόνο να το μελετήσετε. Η όλη διαδικασία της συνέντευξης μέσω ερωτηματολογίου αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1 ώρα.

Τα δεδομένα που θα παραχωρήσετε θα μαγνητοφωνηθούν και θα παραμείνουν εμπιστευτικά και ανώνυμα. Παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας πως κάθε πληροφορία που θα παραχωρήσετε θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης έρευνας.

Επίσης, έχετε την δυνατότητα να αποσυρθείτε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας χωρίς να δώσετε περαιτέρω εξηγήσεις.

Η μελέτη αυτή έχει λάβει έγκριση για την διεξαγωγή της από την Επιστημονική Επιτροπή του ICPS για την τήρηση των κανόνων δεοντολογίας στην διαδικασία συλλογής των δεδομένων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω e-mail για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία προκύψει από πλευρά σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.

Ερευνητής : Κάππος Δημήτριος
Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια : Δρ. Μπαλαμούτσου Σοφία
Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS
Φιλικών 56α & Κανάρη, 121 31, Άγιος Αντώνιος (Περιστέρι), Τηλ: + 30 210.64.56.564-5, Fax: + 30 210.64.54.982
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Website: www.icps.edu.gr 

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr