Τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

“Χαμόγελο” και ευαισθησία ανοίγουν την “Aγκαλιά” ενός παιδιού.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε σημαντικά κοινωνικά γεγονότα  και  σε ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, το Mediterranean  College στέκεται πάντα δίπλα και αναλαμβάνει με   ευθύνη τη στήριξη των  μη-κερδοσκοπικών και φιλανθρωπικών οργανισμών ενισχύοντας - μέσα από εκδηλώσεις  που διοργανώνει- το έργο τους. 

Τα φετινά Χριστούγεννα όχι μόνο δεν αποτελούν εξαίρεση στο σημαντικό αυτό κοινωνικό σκοπό, αλλά μέσω της Σχολής Παιδαγωγικών του, το  Mediterranean College θα στηρίξει δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με σημαντική αποστολή που αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου, τα παιδιά! Τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ένα τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15- 16 & 17 Δεκεμβρίου 2014 στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου στην οδό Πελλήνης 8. 

 Αρωγοί  στην όλη προσπάθεια η εταιρία φυσικών καλλυντικών Fresh Line, τα έσοδα από από τα προϊόντα  της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Η Αγκαλιά», το κατάστημα υφασμάτων «Αφοι Ελμαλόγλου»,  ενώ στη διάρκεια του Bazaar θα διατίθενται προς πώληση και χειροποίητα προϊόντα από τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου από τις 11π.μ. έως τις 6μ.μ. σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στο κέντρο της Αθήνας (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, στον πεζόδρομο) για τρεις ημέρες γεμάτες μοναδικά στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπισκότα, στεφάνια και πολλά άλλα.  

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.