Την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 στις 18:00 – 21:00 η Niki Anandi Koulouri και ο Κώστας Κωστόπουλος σας προσκαλούν στην 3ωρη ανοιχτή παρουσίαση του Βιωματικού Εργαστηρίου Δημιουργικότητας ‘Unlock Your Creative Self’ στο χώρο του L.A Theater στο Γκάζι. 

Λίγα λόγια για το ‘Unlock Your Creative Self’

Ένα διαδραστικό, βιωματικό εργαστήρι αυτογνωσίας και δημιουργικής αναζήτησης για καλλιτέχνες και όσους αισθάνονται καλλιτέχνες, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να μας εμπνεύσει και ενδυναμώσει για να ανακαλύψουμε, ‘ξεδιπλώσουμε’ το δημιουργικό μας εαυτό, να δεσμευτούμε και να αφοσιωθούμε στα ταλέντα μας.

Υλοποείται μέσα από διαδραστικές και βιωματικές ασκήσεις, αξιοποιώντας εργαλεία από τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, τη Gestalt, το Θεατρικό Παιχνίδι, τους Διαλογισμούς. 

Ολοκληρώνεται σε 13 τρίωρες συναντήσεις, οι οποίες ξεκινούν τον Νοέμβρη.

Απευθύνεται σε:

καλλιτέχνες, (ηθοποιούς, συγγραφείς, κινηματογραφιστές, ζωγράφους, στιχουργούς, τραγουδιστές κ.α) αυτούς που ‘αισθάνονται καλλιτέχνες’ όσους επιθυμούν να ‘ξεκλειδώσουν’ την δημιουργικότητά τους και να δημιουργούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανεξαρτήτως την καριέρα που ακολουθούν, όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα, με οδηγό τον δημιουργικό τους εαυτό.

Περισσότερα για το εργαστήρι δημιουργικότητας, τους συντονιστές (Niki Anandi Koulouri, Κώστα Κωστόπουλο), καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής για την ανοιχτή παρουσίαση ή για το εργαστήρι:  www.4peoplematters.com 

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Κάντε εγγραφή στο 15νθημερο Newsletter για ενημέρωση σεμιναρίων, νέων άρθρων, βιβλίων, θέσεων εργασίας κ.α.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο 15νθημερο Newsletter για ενημέρωση σεμιναρίων, νέων άρθρων, βιβλίων, θέσεων εργασίας κ.α.