Συμβουλευτική με επαγγελματικές προοπτικές σε όλες τις εξειδικεύσεις 

Με προγράμματα σπουδών που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και στο European Association for Counselling (EAC) και οδηγούν σε επαγγελματική επάρκεια για την άσκηση της Συμβουλευτικής, το Mediterranean Professional Studies έχει σαν στόχο τη δημιουργία επαγγελματιών συμβούλων, ικανών να διακριθούν στην αγορά εργασίας σε όλο το φάσμα των ειδικοτήτων της Συμβουλευτικής.

Τα προγράμματα παρέχουν Μεταπτυχιακές Πιστοποιήσεις (Advanced Professional Diplomas), Επαγγελματικές Εξειδικεύσεις (Professional Diplomas), HND’s (Higher National Diplomas) και  Επαγγελματικά Σεμινάρια (Professional Certificates),  ενώ  καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων επαγγελματικών εξειδικεύσεων σε τομείς όπως η Συμβουλευτική Σχέσεων και Συμβουλευτική Καριέρας, Συνθετική Συμβουλευτική και Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT) για πρώτη φορά στην Ελλάδα: 

Μεταπτυχιακή Πιστοποίηση στη Συνθετική Συμβουλευτική -Advanced Professional Diploma in Integrative Counselling

Μεταπτυχιακή Πιστοποίηση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία -Advanced Professional Diploma in Cognitive Behavioural Therapy (CBT) 

Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Σχέσεων και Ζευγαριών -Professional Diploma in Relationship Counselling  

Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Καριέρας-Professional Diploma in Career Counselling  

Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική: Θεωρία και Πράξη -Professional Diploma in Counselling: Theory 7 Practice  

HND in Counselling and Psychology 

Επαγγελματικό Σεμινάριο στη Συμβουλευτική Σχέσεων -Professional Certificate in Relationship Counselling

 

Τα προγράμματα διακρίνονται για την ευελιξία του τρόπου παρακολούθησης, ενώ   έγκριτοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και έμπειροι επαγγελματίες απαρτίζουν το διδακτικό του προσωπικό. Η διδασκαλία περιλαμβάνει  διαλέξεις, εργαστήρια, tutorials, προβολές DVD, role-plays, debates, ομαδικές εργασίες, εξετάσεις, παρατήρηση, θεραπευτικό ημερολόγιο, poster presentations, παρουσιάσεις, ατομική έρευνα.  Το εκπαιδευτικό του έργο υποστηρίζεται από στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους φορείς, εταιρίες, κέντρα και ΜΚΟ, που προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του. 

Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής.

Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson, το NCFE, η CISCO, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη. Οι προαναφερθείσες συνεργασίες προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα  του MPS, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του. 

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808
Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.