Μια σημαντική ημερίδα - συνάντηση εργασίας με θέμα "Χρήση Ουσιών στην Ελλάδα - Ευρωπαϊκές Εμπειρίες Πολιτικής" θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10.00 έως τις 13.30 στο ξενοδοχείο RadissonBlu Park, στην αίθουσα Silver Forest (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα 106 82)

Ανακοινώνουμε την έναρξη στο ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 Οι εγγραφές, ωστόσο, δεν έχουν ακόμα κλείσει. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει Σάββατο & Κυριακή 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” - Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη γιορτή «Ελιάς & Λαδιού» που διοργανώνει η Μονάδα Πρασίνου, σε συνεργασία με το Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ., την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:30μμ., στον “Πολυχώρο Πολιτισμού” του Γ.Ε.Π.Ε. & ΚΔ. - Ψ.Ν.Θ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στην έρευνα για την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των ειδικών ψυχικής υγείας που ασχολούνται με την παροχή συμβουλευτικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών και τις μεταβλητές που την επηρεάζουν. Η έρευνα πραγματοποιείται στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Τμήμα Ψυχολογίας, κάτω από την εποπτεία του Καθηγητή Ψυχολογίας Δρ. Αναστάσιου Σταλίκα.

Η ολοκληρωμένη ψυχοθεραπευτική τεχνική, την οποία εισήγαγε ο μαθητής του Φρόιντ, ιατρός Βίλχελμ Ράιχ, αποτελεί ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας και πολύτιμη μέθοδο προσέγγισης για τους επαγγελματίες υποστήριξης των κοινωνικών υπηρεσιών.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ονομαζόμαστε Βρεττού Σπυριδούλα και Καραμούζη Καλλιόπη και πραγματοποιούμε μια μελέτη για την ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των προσωποκεντρικών συμβούλων και ψυχοθεραπευτών. Η έρευνα διεξάγεται στα πλαίσια της μεταπτυχιακής διπλωματικής μας εργασίας για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας του κολλεγίου ICPS (Insτitution of Counseling and Psychological Studies). Την εποπτεία της έρευνας έχει η Αγάθη Λακιώτη, Ρh.D.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.