Ο διάλογος ψυχανάλυσης και κοινωνικού δεσμού

Προσθήκη απο e-psychology.gr
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Εκδόσεις : Σχολή Μωραΐτη. Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας
Σελίδες : 238
Έτος έκδοσης : 2010

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
22,05€
17,64 €
Περιέχονται οι εισηγήσεις: - Θάνος Λίποβατς, "Οι τέσσερις λόγοι στον Jacques Lacan και ο κοινωνικός δεσμός" - Καίτη Γαλανοπούλου, "Η επιθυμία για γνώση γης γυναίκας, διακύβευμα για τον άντρα ή συνάντηση των δύο φύλων;" - Θανάσης Γεωργάς, "Η κρίση των κοινωνικών κατασκευών και η θεραπεία της ύπαρξης" - Γιάννης Γκιάστας, "Για μια κλινική του κοινωνικού δεσμού" - Άγγελος Βουτσάς, "Σκέψεις με αφορμή το έργο "Αντανακλάσεις" των Τσόκλη, Τριανταφύλλου και Ξυδάκη, στο εγκαταλειμμένο χωριό "Μοναστήρια" της Τήνου" - Σωτήρης Μανωλόπουλος, "Πού είμαστε όταν ζούμε μια εμπειρία. Σκέψεις για τον κοινωνικό δεσμό με αφορμή το Blow up του Antonioni" - Κώστας Μπαζαρίδης, "Εφηβεία.

Ανάμεσα στη φύση και τον πολιτισμό" - Δημήτρης Παπαευθυμίου, "Κοινωνικός δεσμός και ά-λογο" - Νίκος Σιδέρης, "Λευκή μελαγχολία ή το κενό πνεύμα των καιρών" - Βίκυ Μαλισόβα - Χατζοπούλου, "Υποκειμενικότητα vs μοναχικότητα;" - Γεράσιμος Στεφανάτος, "Για τη θεμελιακή σχέση ψυχής-κοινωνίας" - Ελένη Τζαβάρα, "Οι στοιχειακές δομές του δεσμού με τον άλλο. Με αφορμή το οικείο / ξένο στην ελληνική κοινωνία" - Θανάσης Χατζόπουλος, "Πεπρωμένα του αιμομικτικού δεσμού" - Θανάσης Τζαβάρας, "Το χρώμα του χρήματος και η χροιά της ψυχανάλυσης" - Γιάννης Σταυρακάκης, "Η δημοκρατία σε μετα-δημοκρατικούς καιρούς.

Μια ψυχαναλυτική προσέγγιση"
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.