Τι είναι η δραματική διαταραχή προσωπικότητας: 

Δραματική διαταραχή (είναι ο νέος όρος που αντικατέστησε τον όρο "υστερική διαταραχή") θεωρείται η κατάσταση της προσωπικότητας όπου το βασικό χαρακτηριστικό είναι η υπερβολική συναισθηματικότητα και η επιζήτηση προσοχής.

Τα άτομα που πάσχουν από δραματική διαταραχή της προσωπικότητας χαρακτηρίζονται από μια δραματική, υπερδραστήρια συμπεριφορά προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων. Έχουν την τάση να συμπεριφέρονται με θεατρικό και υπερβολικό τρόπο αποσκοπώντας να τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.
Παρουσιάζουν ακόμη υπερβολική έκφραση στον λόγο και στις κινήσεις τους. 

Δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση και αναστατώνονται από τα αρνητικά σχόλια.

Οι ασθενείς με αυτή τη διαταραχή τείνουν να είναι ανίκανοι να διατηρήσουν μακροχρόνιες σχέσεις. Βαριούνται εύκολα με την καθημερινή ρουτίνα και αναζητούν νέες καταστάσεις και συγκινήσεις. Στις σχέσεις τους με τους άλλους, συνάπτουν εύκολα δεσμούς αλλά οι σχέσεις είναι κατά κανόνα ρηχές.

Όταν δεν βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής, αισθάνονται ένα αίσθημα αδικίας. Η συμπεριφορά τους μπορεί να συμπεριλαμβάνει πέρα από τη διαρκή αναζήτηση έγκρισης και προσοχής, τη θεατρικότητα, αλλά και το φλερτ με το άλλο φίλο σε περιστάσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακατάλληλες.

Συνηθίζουν να μιλούν αποκλειστικά για τον εαυτό τους και μέσω της εμφάνισης τους προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή.

Πρόκειται για μια διαταραχή που εμφανίζεται πιο συχνά στις γυναίκες παρά στους άνδρες.

Συνοπτικά τα Συμπτώματα της Δραματικής Διαταραχής

 • Συνεχώς αναζητούν επιβεβαίωση από τους άλλους.
 • Γίνονται υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων τους.
 • Είναι υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική.
 • Ανησυχούν υπερβολικά για την εμφάνιση τους.
 • Είναι εγωκεντρικοί και αισθάνονται άβολα όταν δεν είναι το κέντρο της προσοχής.
 • Δεν ανέχονται να απογοητεύονται.
 • Φλερτάρουν συχνά, αλλα δημιουργούν κατά κανόνα ρηχές σχέσεις.
 • Επηρεάζονται εύκολα από άλλους ανθρώπους. Συχνά, δημιουργούν εξαρτητικές σχέσεις.
 • Αποδίδουν την αποτυχία τους στους άλλους.
 • Έχουν ένα τρόπο ομιλίας που είναι υπερβολικά ιμπρεσσιονιστικός, ενώ παράλληλα αποφεύγουν τις λεπτομέρειες.
 • Η αλληλεπίδραση τους με τους άλλους συχνά χαρακτηρίζεται από απρόσφορη σεξουαλικά σαγηνευτική-προκλητική συμπεριφορά.
 • Επιδεικνύουν γρήγορα μεταβαλλόμενη και ρηχή έκφραση συναισθημάτων.
 • Θεωρούν τις σχέσεις με τους άλλους περισσότερο στενές από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Αίτια της Δραματικής Διαταραχής Προσωπικότητας

Τα αιτία της διαταραχής δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο οι περισσότεροι ερευνητές συγκλίνουν πως μάλλον σχετιζεται με κάποια γενετική διαταραχή.
Ενοχοποιούνται ωστόσο και βιώματα-γεγονότα που συνέβησαν στη παιδική ηλικία του ατόμου.

Θεραπεία Δραματικής Διαταραχής

Οι ασθενείς αδυνατούν να αναγνωρίσουν την διαταραχή, συχνά λοιπόν αναζητούν θεραπεία για την κατάθλιψη που βιώνουν εξαιτίας αποτυχημένων σχέσεων. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να είναι χρήσιμη για τα συμπτώματα της κατάθλιψης ενώ και ο συνδυασμός φαρμακοθεραπείας με ψυχοθεραπεία φαίνεται πως έχει μια ικανοποιητική αποτελεσματικότητα. Βεβαίως, όπως ισχύει και με όλες τις διαταραχές προσωπικότητας, η θεραπεία παραμένει δύσκολη.

 

Συγγραφή Άρθρου

E-Psychology.gr Επιστημονική ομάδα της πύλης ψυχολογίας E-Psychology.gr

Εάν βρήκατε το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς τη γραπτή άδεια του Τμήματος Σύνταξης του E-Psychology.gr. Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύετε άρθρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο editorial @ e-psychology.gr

Σχετικά άρθρα
Προσωπικότητα
Προσωπικότητα
 • Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017
 • Από: ΤΖΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΥ

Η προσωπικότητα αναφέρεται στους χαρακτηριστικούς τρόπους που ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται, αισθάνεται, συμπεριφέρεται.  Η προσωπικότητα είναι ένα σύνολο που έχει συνοχή και είναι σχετικά (όχι...

Προσωπικότητα
Στάδια Ψυχοσεξουαλικής Ανάπτυξης
 • Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017
 • Από: ΤΖΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΥ

Ο Freud πίστευε ότι οι βάσεις της προσωπικότητας του ατόμου θέτονται στην παιδική ηλικία και ότι όλοι περνάμε από μια καθορισμένη αναπτυξιακή σειρά ψυχοσεξουαλικών σταδίων.Αυτά...

Αθλητική Ψυχολογία
Ο ρόλος του γονέα στον παιδικό αθλητισμό
 • Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017
 • Από: ΦΡΟΣΩ ΠΑΤΣΟΥ

«…Oι γονείς μου ήταν τόσο ευαισθητοποιημένοι στον τρόπο που με υποστήριζαν, ώστε δεν με άφησαν ποτέ να χάσω την αυτοπεποίθησή μου.  Και τους πίστεψα…» - Jimmy Connors – Αμερικανός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


Βρείτε ειδικό Ψ.Υγείας

Ο μοναδικός εξειδικευμένος κατάλογος Ψυχολόγων, Συμβούλων Ψ.Υγείας.

Μεταβείτε στον κατάλογο Ειδικών Ψ.Υγείας »

Περισσότερα άρθρα του ειδικού συνεργάτη

Έρευνα "Ανεργία: Ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις σε νέους ενήλικες στην Ελλάδα"

Έρευνα που αφορά τις ψυχολογικές συνέπειες της ανεργίας στους νέους ενήλικες στην Αθήνα, της Λυδίας Ξουράφη - μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Λουντ στο πρόγραμμα Ψυχολογίας και Έρευνας.

Ζητούνται Ψυχίατροι από τους SOS Ιατρούς
Απαιτούμενα προσόντα:
 • Πτυχίο Α.Ε.Ι. ιατρικής σχολής
 • Τίτλος ειδικότητας
 • Κλινική εμπειρία στα επείγοντα
 • Γνώση Αγγλικών
Η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" προκηρύσσει μία θέση εργασίας ειδικότητας "Ψυχολόγος"

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο λειτουργίας του Ξενώνα ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων ΕΣΤΙΑ, προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας Επιστημονικού Προσωπικού ειδικότητας «Ψυχολόγος».

Γιατί να αποκτήσετε σελίδα Ειδικού Ψ.Υγείας στο E-Psychology

Αποκτήστε Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο E-Psychology

E-Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

200.000+ επισκέπτες / μήνα

500.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Δωρεάν Σελίδα για 3 μήνες, στη συνέχεια μόνο 50€ +ΦΠΑ/έτος.

Δωρεάν Σελίδα για πάντα, για τους συνεργάτες-αρθρογράφους!

Αποκτήστε με χαμηλό κόστος και λίγα βήματα, πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό του E-Psychology

 

Πως να δημιουργήσετε Σελίδα Ειδικού στο E-Psychology

Εγγραφή


Κάντε εγγραφή στο E-Psychology και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @e-psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Δημιουργία Σελίδας Ειδικού


Αμέσως μόλις λάβετε email ειδοποίηση για την απόδοση δικαιωμάτων στον λογαριασμό σας, προχωρήστε στη δημιουργία της σελίδας σας. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Άμεση Απόδοση!


Το E-Psychology, με την ισχυρή του θέση στις μηχανές αναζήτησης (Google), τις 1.000+ πρωτιές σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά ψυχολογίας, σε συνδυασμό με την στοχευμένη επισκεψιμότητα 500.000+ /μήνα, θα δουλέψουν για εσάς!

Δημιουργήστε μια σύγχρονη, όμορφη και περιεκτική Σελίδα Ειδικού στο E-Psychology.gr

Ο Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας του E-Psychology διαφέρει από κάθε άλλο κατάλογο στο Ελληνικό Διαδίκτυο.
Η αναλυτική σας καταχώρηση, δεν βρίσκεται εν μέσω εκατοντάδων άλλων καταχωρήσεων, για διάφορα, μη συναφή επαγγέλματα.
O αλγόριθμος του E-Psychology, επιτρέπει την εμφάνιση της σελίδας σας, με διάφορα ειδικά κριτήρια, όπως είναι η ειδικότητα σας, τα θέματα που αντιμετωπίζετε στο γραφείο σας, τα πεδία εξειδίκευσης σας, η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση σας.
Η Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο E-Psychology είναι κατάλληλα σχεδιασμένη από Ψυχολόγους, ώστε να εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο γι αυτόν Ειδικό Ψυχικής Υγείας.

Γιατί να αποκτήσετε σελίδα ειδικού στο E-Psychology

 1. Το E-Psychology, είναι ένα έγκυρο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται!

 2. Ο κατάλογος Ειδικών του E-Psychology, είναι ο μοναδικός Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας στο Ελληνικό Διαδίκτυο.

 3. Κάνουμε τη δουλειά για εσάς! Έχουμε μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχουμε όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing, ώστε να φροντίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ

 4. Φροντίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ομάδα του E-Psychology, επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της καταχώρηση σας και την αλήθεια των εκπαιδεύσεων και εξειδικεύσεων που έχετε, προκειμένου να αποδώσει στην σελίδα σας την Ένδειξη "VERIFIED BY E-PSYCHOLOGY". Έτσι, προστατεύουμε την υπηρεσία από μη εξουσιοδοτημένες καταχωρήσεις, όπως συχνά συμβαίνει σε διάφορους καταλόγους γενικής χρήσης που εμπεριέχουν όλων των ειδών τα επαγγέλματα.

 5. Παρέχουμε μια καινοτόμα υπηρεσία, τα Push Notifications που στέλνουν τα νέα άρθρα απευθείας σε smart-phones & tablets ή στην οθόνη του υπολογιστή των επισκεπτών του Portal. Αυτό, για όσους συνοδεύουν την σελίδα του με κάποια άρθρα, αυξάνει την απόδοση της Σελίδας Ειδικού, έως 30%

 6. Κάνουμε με εντιμότητα τη δουλειάς μας, παρέχουμε Στατιστικά Απόδοσης: Έχετε πρόσβαση σε ειδική σελίδα με κωδικό, όπου σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε την απόδοση των άρθρων σας, της καταχώρησης σας στον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Κατάλογο αλλά και τις παραπομπές ασθενών/πελατών (μέσω email) που λάβατε από το E-Psychology.gr

…..Λίγα ακόμη λόγια για το E-Psychology.gr…..

 1. Το E-Psychology.gr έχει περισσότερες από 1.000 πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης (Google), σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κόσμο της Ψυχολογίας.
 2. Έχει μια στοχευμένη επισκεψιμότητα, τουλάχιστον 200.000 / μήνα.
 3. Λαμβάνει περισσότερες από 500.000 προβολές άρθρων / μήνα.
 4. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια, Βιβλία και Ηλεκτρονικά Μέσα.

Το E-Psychology είναι ο δικός σας συνεργάτης στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Είτε έχετε εδραιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να λάβετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας με το E-Psychology!

Έχετε δική σας Επαγγελματική Σελίδα?

Αν αναρωτιέστε, γιατί χρειάζεστε μια σελίδα στο E-Psychology, από τη στιγμή που έχετε δική σας σελίδα, διαβάστε τα παρακάτω:

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερες από 1000 επαγγελματικές σελίδες ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Για να εμφανιστεί η σελίδα σας στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και να λάβετε οφέλη από τη σελίδα σας, η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη, αν όχι ανυπέρβλητη.

Μια σελίδα στο E-Psychology, θα δρομολογεί διαρκώς έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας!

Επιπλέον, ο σύνδεσμος προς τη σελίδα σας διαμέσω του E-Psychology, εξαιτίας του ισχυρού Domain Authority που απολαμβάνει το E-Psychology, θα βοηθήσει σημαντικά στην κατάταξη της δικής σας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Δεν έχετε ακόμη Επαγγελματική Σελίδα?

Εάν δεν έχετε δική σας σελίδα, η σελίδα που παρέχεται στο E-Psychology θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Παρέχει πλήρη στοιχεία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί σας.

Ενσωματώνεται άμεσα, τόσο στη μηχανή αναζήτησης Google, όσο και στην μηχανή αναζήτησης Ειδικών Ψ.Υγείας του E-Psychology.

Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο E-Psychology, ώστε το εξειδικευμένο τμήμα Web Development της εταιρείας μας, να αναλάβει την κατασκευή της αυτόνομης, επαγγελματικής σας σελίδας.

Συνοπτικές Πληροφορίες για την Υπηρεσία

Δημιουργία σελίδας ειδικού/καταχώρηση στον κατάλογοΚόστος Υπηρεσίας
Για όλους τους ειδικούς Ψ.Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψ.υγείας κτλ) Δωρεάν για 3 μήνες, στη συνέχεια 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για 3 μήνες, στη συνέχεια 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για 6 μήνες, στη συνέχεια: 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για πάντα

Βήματα διαδικασίας


Κάντε εγγραφή στο E-Psychology στον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @e-psychology.gr για την εγγραφή σας.

Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της 3μηνης ΔΩΡΕΑΝ κατάχωρησης σας, θα λάβετε ένα Email Υπενθύμισης για τη λήξη της υπηρεσίας.
Κάνοντας click στον σύνδεσμο παρακάτω, θα μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε την υπηρεσία.
Αγνοήστε το μήνυμα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε την υπηρεσία.
Γιατί να γίνετε Συνεργάτης - Αρθρογράφος στο E-Psychology

Γίνετε Επιστημονικός Συνεργάτης του E-Psychology

E-Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

200.000+ επισκέπτες / μήνα

500.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Δωρεάν Σελίδα Ειδικού για πάντα, για αποκλειστικούς αρθρογράφους!

Αποκτήστε πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό του E-Psychology μέσα από τα άρθρα σας!

 

Βήματα για να ξεκινήσετε τη συνεργασία με το E-Psychology

Εγγραφή


Κάντε εγγραφή στο E-Psychology και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @e-psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα δημοσίευσης άρθρων.

Δημοσιεύστε τα άρθρα σας


Ανεβάστε τα άρθρα σας στο σύστημα διαχείρισης άρθρων, προκειμένου να λάβουν έγκριση από το τμήμα Σύνταξης καθώς και να λάβουν σειρά προτεραιότητας προς δημοσίευση.
Είστε έτοιμοι!

Έλεγχος Απόδοσης Άρθρων!


Τα άρθρα σας θα δημοσιευθούν αμέσως στη Google και στο Portal μας, στα Social Media, στο Newsletter μας. Το E-Psychology, με την ισχυρή του θέση στις μηχανές αναζήτησης, τις 1.000+ πρωτιές σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά ψυχολογίας, σε συνδυασμό με την στοχευμένη επισκεψιμότητα 500.000+ /μήνα, θα δουλέψουν για εσάς! Σε ειδική σελίδα, προσβάσιμη με κωδικό, μπορείτε να βλέπετε την απόδοση των άρθρων σας!

Γιατί να γίνετε Συνεργάτης-Αρθρογράφος, στο E-Psychology.gr

Το E-Psychology, είναι ένα έγκυρο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται! Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με παρουσία από το 2003!

Κάνουμε τη δουλειά για εσάς! Έχουμε μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχουμε όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing, ώστε να φροντίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ

Παρέχουμε Στατιστικά Απόδοσης, έχετε άμεσο έλεγχο της απόδοσης της συνεργασίας μας!: Έχετε πρόσβαση σε ειδική σελίδα με κωδικό, όπου σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε την απόδοση των άρθρων σας, της καταχώρησης σας στον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Κατάλογο αλλά και τις παραπομπές ασθενών/πελατών (μέσω email) που λάβατε από το E-Psychology.gr

Έχουμε μια ισχυρή θέση στις μηχανές αναζήτησης (Google) με περισσότερες από 1000 πρωτιές σε σημαντικές λέξεις κλειδιά της Ψυχολογίας. Τα άρθρα σας, εμφανίζονται άμεσα στη Google. Εκατοντάδες άρθρα, εμφανίζονται ακόμη και στην 1η θέση αναζήτησης της μηχανής. Για να λάβετε ένα δείγμα της σημαντικότητας αυτού, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Google, το 1ο αποτέλεσμα σε μια λέξη κλειδί, λαμβάνει το 87% της επισκεψιμότητας, ενώ το 5ο αποτέλεσμα της 1ης σελίδας αναζητήσεων, λαμβάνει μόλις 4%!

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Συνεργασίας με το E-Psychology

 1. Δωρεάν Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας για πάντα, για όσους έχουν επιλέξει Αποκλειστική Συνεργασία (δείτε αναλυτικά παρακάτω). Ακόμη, δωρεάν σελίδα για 6μήνες, για τους συνεργάτες που έχουν επιλέξει σταθερή συνεργασία.

 2. Άμεση καταχώρηση του άρθρου σας στις μηχανές αναζήτησης και ακολούθως, προώθηση του άρθρου σας στα Social Media (Facebook, Twitter, Google+).

 3. Ειδικά για τους αποκλειστικούς συνεργάτες-αρθρογράφους, επιπλέον προβολή των άρθρων μέσω "Χορηγούμενης διαφήμισης" στο Facebook, σε χιλιάδες ακόμη χρήστες του δικτύου που δεν ακολουθούν το FanPage μας.

 4. Προώθηση των άρθρων σας μέσω Push Notifications - Νέα Υπηρεσία! Προβάλλουμε τα άρθρα των συνεργατών σε κινητά τηλέφωνα, σε tablets αλλά και στην οθόνη του υπολογιστή χιλιάδων εγγεγραμμένων μελών, μέσω της υπηρεσίας Push Notifications η οποία φέρνει άμεσα αποτελέσματα, χιλιάδων αναγνώσεων των άρθρων, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα, όπως τα newsletters που έχουν μόλις 2% απόδοση.

 5. Δημοσίευση συνέντευξης των συνεργατών, για επιπλέον προβολή των υπηρεσίων που παρέχουν, του χώρου τους, των δράσεων που διοργανώνουν (σεμινάρια, ομιλίες κτλ)

 6. Δημοσίευση βιογραφικού στη στήλη συνεργατών του Portal μας.

 7. Επιπρόσθετη προώθηση των άρθρων σας, μέσω του τακτικού 15νθημερου Newsletter του Portal μας, υπηρεσία η οποία έχει χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη.

 8. Πρόσβαση με κωδικό σε ειδική σελίδα συνεργατών και ειδικών ψ.υγείας, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την απόδοση των άρθρων σας αλλά και της καταχώρησης σας στον επαγγελματικό κατάλογο θεραπευτών.

 9. Παραπομπές ασθενών/πελατών που επικοινωνούν με το E-Psychology ζητώντας υποστήριξη.

…..Λίγα ακόμη λόγια για το E-Psychology.gr…..

 1. Το E-Psychology.gr έχει περισσότερες από 1.000 πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης (Google), σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κόσμο της Ψυχολογίας.
 2. Έχει μια στοχευμένη επισκεψιμότητα, τουλάχιστον 200.000 / μήνα.
 3. Λαμβάνει περισσότερες από 500.000 προβολές άρθρων / μήνα.
 4. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια, Βιβλία και Ηλεκτρονικά Μέσα.

Το E-Psychology είναι ο δικός σας συνεργάτης στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Είτε έχετε εδραιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να λάβετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας με το E-Psychology!

Έχω δική μου επαγγελματική ιστοσελίδα, ως Ειδικός Ψυχικής Υγείας. Για ποιο λόγο να δημοσιεύω άρθρα στο E-Psychology.gr?

Ως συνεργάτης του E-Psychology, γίνεστε μέλος της ομάδας μας, ενός ισχυρού brand που λαμβάνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στον κόσμο της Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερες από 1000 επαγγελματικές σελίδες ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Για να εμφανιστεί η σελίδα σας στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και να λάβετε οφέλη από τη σελίδα σας, η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη, αν όχι ανυπέρβλητη.

Η αρθρογραφία στο E-Psychology, θα δρομολογεί διαρκώς έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας!

Επιπλέον, ο σύνδεσμος προς τη σελίδα σας διαμέσω του E-Psychology, εξαιτίας του ισχυρού Domain Authority που απολαμβάνει το E-Psychology, θα βοηθήσει σημαντικά στην κατάταξη της δικής σας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Είμαι Ειδικός Ψυχικής Υγείας, αλλά δεν έχω επαγγελματική ιστοσελίδα. Σε τι θα με βοηθήσει η δημοσίευση άρθρων στο E-Psychology.gr?

Ως συνεργάτης του E-Psychology, γίνεστε μέλος της ομάδας μας, ενός ισχυρού brand που λαμβάνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στον κόσμο της Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Όλα τα άρθρα στο E-Psychology λαμβάνουν χιλιάδες αναγνώσεις. Η ιδιότητα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας περιλαμβάνονται πάντοτε στην υπογραφή του άρθρου σας. Παράληλλα, δίπλα σε κάθε άρθρο σας, εμφανίζεται όλη η αρθρογραφία σας. Με αυτόν τον τρόπο, προβάλλετε τις υπηρεσίες σας σε ένα στοχευμένο, πολυάριθμο κοινό που αναζητά πληροφορίες για συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία.

Το E-Psychology σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας σελίδας Ειδικού Ψυχικής Υγείας εντός του Portal. Η σελίδα αυτή, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προφίλ ειδικού και μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας! Σε συνεργάτες που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το E-Psychology, η σελίδα αυτή, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για πάντα!

Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο E-Psychology, ώστε το εξειδικευμένο τμήμα Web Development της εταιρείας μας, να αναλάβει την κατασκευή της αυτόνομης, επαγγελματικής σας σελίδας.

 

Συνοπτικές Πληροφορίες για την Υπηρεσία

Παρέχουμε τρία επίπεδα συνεργασίας: Απλή, Σταθερή, Αποκλειστική.

ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣΑΠΛΗΣΤΑΘΕΡΗΠΛΗΡΗΣ
Συχνότητα αποστολής άρθρων Ελεύθερη Μίνιμουμ 1 άρθρο/μήνα Μίνιμουμ 1 άρθρο/μήνα
Δημοσίευση άρθρου & αναδημοσιεύσεις Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε τα άρθρα σας οπουδήποτε (προσωπική ιστοσελίδα, τρίτες ιστοσελίδες) Δημοσιεύετε τα άρθρα σας στο E-Psychology & στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα Τα άρθρα δημοσιεύονται Αποκλειστικά στο E-Psychology
Προώθηση άρθρων: Προβεβλημένα άρθρα του Portal μας (Αρχική Σελίδα)
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Προβεβλημένα άρθρα του Portal μας (Αρχική Σελίδα)
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Newsletter
Προβεβλημένα άρθρα του Portal μας (Αρχική Σελίδα)
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Newsletter
Push Notifications*
Facebook ads**
Δημιουργία Σελίδας Ειδικού (Προαιρετικό) Εάν επιθυμείτε να καταχωρηθείτε στον εξειδικευμένο επαγγελματικό κατάλογο μας, η αξία της υπηρεσίας είναι 50€ + ΦΠΑ/Έτος Δωρεάν καταχώρηση στον εξειδικευμένο επαγγελματικό μας κατάλογο 6μηνης διάρκειας. Προαιρετική Ανανέωση 50€ + ΦΠΑ/Έτος Δωρεάν καταχώρηση στον επαγγελματικό μας κατάλογο για πάντα.
Εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες του E-Psychology 10% 10% 10-50%
Δημοσίευση συνέντευξης ειδικού yes yes yes
Βιογραφικό στη στήλη συνεργατών no1 yes yes
Πίνακας ελέγχου απόδοσης συνεργασίας yes yes yes
Δημιουργία Email (πχ. papadopoulos@e-psychology.gr ) no1 no1 yes

*Push Notifications: Πρόκειται για Nέα Υπηρεσία όπου στέλνονται ειδοποιήσεις για νέα άρθρα από το E-Psychology προς τους χρήστες, μόλις ανοίξουν τον Browser του υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο.
** Χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook. Τα άρθρα εμφανίζονται και σε χρήστες που δεν ακολουθούν την σελίδα μας στο Facebook.

Βήματα διαδικασίας


Κάντε εγγραφή στο E-Psychology στον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @e-psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Εγγραφή στο Newsletter

Κάντε εγγραφή στο 15νθημερο Newsletter για ενημέρωση σεμιναρίων, νέων άρθρων, βιβλίων, θέσεων εργασίας κ.α.