Ο σύλλογος "ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ" ιδρύθηκε από γονείς και δραστηριοποιείται από το 1999 στη Βόρειο Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι "ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ" έχουν στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες και να στηρίξουν τους γονείς στον αγώνα τους. Είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υπόκειται σε κρατικό έλεγχο.

Οι σκοποί του συλλόγου είναι:

  • Η δημιουργία παιδοκαρδιολογικού/παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου στη Βόρειο Ελλάδα.
  • Η βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης και η αξιοπρεπής αντιμετώπιση των παιδιών.
  • Η διασφάλιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των παιδιών στη μόρφωση και στην εργασία.
  • Η ψυχολογική στήριξη των παιδιών και των γονέων.
  • Η φιλοξενία των απόρων παιδιών και των συνοδών τους, που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης, για όσο χρόνο απαιτεί η νοσηλεία τους σε νοσηλευτική μονάδα της Θεσσαλονίκης.
 
Στήριξη της προσπάθειας για τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Βόρειο Ελλάδα σε συνεργασία με άλλους συλλόγους (Μεσογειακής αναιμίας, καρκινοπαθών, νεφροπαθών, διαβητικών, σύνδρομο Down κ.λ.π.).
 
Ο στόχος μας είναι κοινός. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Επικοινωνία:

Διεύθυνση: Ισμήνης & Κανάρη, Πλατεία Τζούμα,
Αγ. Ιωάννης, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.
Τ.Κ. 55 132
Τηλέφωνο/Fax: 2310 441 942 (Μέρες και ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9 π.μ. - 1 π.μ.)
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: paidikeskardies.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).