ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητριών και φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) (ΦΕΚ 3607/31-12-2014/τ.B’) με τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία

find job003Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε σύμπραξη με το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του ΤΕΙ Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου κύκλου σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταπτυχιακό Διπλώματος Ειδίκευσης στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας

find job003Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Ψυχολογία της Άσκησης" δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα, η οποία γίνεται σε σύγχρονα θέματα ψυχολογίας της άσκησης και υγείας, του αγωνιστικού αθλητισμού, της ψυχολογίας στη σχολική φυσική αγωγή και της ψυχολογίας των εργαζομένων σε χώρους άσκησης και άθλησης.

Διαβάστε περισσότερα: Ψυχολογία της Άσκησης

find job003Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ προκηρύσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη οκτώ 8 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.Πέραν του ανωτέρω αριθμού των εισακτέων γίνεται δεκτός ένας επιπλέον (1) υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) που πέτυχε στο σχετικό διαγωνισμό μεταπτυχιακών σπουδών της ημεδαπής και ένας (1) αλλοδαπός υπότροφος του Ελληνικού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα: Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις

find job003Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης θα δεχθεί δέκα (10) μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Α΄ εξάμηνο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του προσεχούς ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 με τίτλο «Βασισμένες στο Παιχνίδι, την Τέχνη και το Σώμα Ποιοτικές Μεθοδολογίες Έρευνας και Εναλλακτικές-Βιωματικές Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις των Διαδικασιών Μάθησης και Ανάπτυξης».

Διαβάστε περισσότερα: Μεταπτυχιακό Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

find job003Το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο "Ψυχολογία" στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Ψυχολογίας

find job003Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. προκηρύσσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δεκατριών (13) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016- 2017.

Διαβάστε περισσότερα: Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους

find job003Προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» του Τμήματος Ψυχολογίας και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017

Διαβάστε περισσότερα: Κλινικές Παρεμβάσεις στις Εξαρτήσεις

find job003Το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο πλαίσιο λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός», καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αίτηση για (35) τριάντα πέντε θέσεις για φοίτηση το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας;

Εμπιστευθείτε στο E-Psychology, τη διαδικτυακή σας παρουσία και προβολή! Δείτε αναλυτικά

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.