Προσωποκεντρικές Ρίζες - European Certificate of Psychotherapy

Το Πρόγραμμα εκπαίδευσης «Προσωποκεντρικές Ρίζες» είναι το μοναδικό στην Ελλάδα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ειδίκευσης στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία που παραμένει σταθερό στις ρίζες και τις αξίες της κλασικής Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και οδηγεί στο πιστοποιητικό της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας-European Association for Psychotherapy (EAP).

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα επαγγελματικής, ακαδημαϊκής και βιωματικής εκπαίδευσης που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένο τίτλο Ψυχοθεραπευτή, όσο και σε επαγγελματίες του ευρύτερου κοινωνικού και ανθρωπιστικού κλάδου (εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες ιατρικού και παραϊατρικού κλάδου, κοινωνικοί λειτουργοί) που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να ενσωματώσουν την συγκεκριμένη προσέγγιση στις δραστηριότητές τους.

Περιλαμβάνει, σχεδόν 900 ώρες υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ενώ προβλέπονται 600 ώρες πρακτικής και 150 ώρες εποπτείας. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται σε Σαββατοκύριακα, καθώς και σε εντατικά τριήμερα, τετραήμερα και πενθήμερα στα πλαίσια ομάδας.

Ημερομηνία Έναρξης: 5/11/2016
Ημερομηνία Λήξης 1ου έτους: 30/10/2017
Θέσεις: 15

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 05-11-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 30-09-2017 12:00 am
Θέσεις 15
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών - ICPS
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.