Β.Sc. in Psychology

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Bachelor Ψυχολογίας οδηγεί στον τίτλο 'Β.Sc. (Hons) in Psychology' από το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Central Lancashire.

Το πτυχίο αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Κράτος (ΣΑΕΠ) και δίνει τη δυνατότητα για αίτηση εγγραφής στο Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS).

Η εμπειρία 27 ετών αλλά και η στελέχωση του Κολλεγίου από διακεκριμένους καθηγητές με πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική πείρα εξασφαλίζει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης.


Το 'Β.Sc. (Hons) in Psychology' είναι το μοναδικό πρόγραμμα στον τομέα του που περιλαμβάνει επίσημα πρακτική άσκηση αντίστοιχη των δημοσίων ΑΕΙ και για πρώτη φορά σε Πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα εφαρμόζονται εξειδικευμένα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης για τον κάθε φοιτητή. Έτσι, ο καθένας σχεδιάζει και πραγματοποιεί το δικό του όραμα εξέλιξης ανάλογα με τις ικανότητες και τα όνειρά του.

Στόχος και όραμα του ICPS είναι όχι μόνο η γνώση, αλλά και η καλλιέργεια μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, ικανής να ανταποκρίνεται σε ένα διεθνές περιβάλλον ζωής και εργασίας.

Ημερομηνία Έναρξης: 3/10/2016
Ημερομηνία Λήξης 1ου έτους: 30/6/2017
Δυνατότητα Fulltime & part time φοίτησης
Θέσεις: 15

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 03-10-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 30-06-2017 12:00 am
Θέσεις 15
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών - ICPS
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.