Διετές επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Εικαστική Θεραπεία και Παιδί

ΔΙΕΤΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, παιδοψυχίατρους, εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, συμβούλους ψυχικής υγείας, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς), απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν με παιδιά.


Όπως τα παιδιά είναι ιδιαίτερα, έτσι και η εικαστική θεραπεία με παιδιά είναι ιδιαίτερη και διαφορετική. Με τα παιδιά επικοινωνούμε στη γλώσσα τους, με το παιχνίδι και με τα εικαστικά υλικά.

To επιμορφωτικό πρόγραμμα παρέχει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να κατανοήσουν την εφαρμογή εργαλείων και τεχνικών της Εικαστικής Θεραπείας σε διάφορα πλαίσια, με κύριο στόχο, παράλληλα με την επαγγελματική τους εξειδίκευση, να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία της Εικαστικής Θεραπείας ως επιπλέον εργαλείο αξιολόγησης και προσέγγισης.

Έναρξη Εκπαιδευτικού Έτους: ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016.
Σύνολο εκπαιδευτικών ωρών Α' Ετους: 162 ώρες
Σύνολο εκπαιδευτικών ωρών Β' Ετους: 201 ώρες

Οι ενδιαφερόμενοι για τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα μπορούν να αποστέλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση επισυνάπτοντας στο μήνυμά τους το βιογραφικό τους σημείωμα.
http://www.art-therapy.gr/institouto/epimorfosi/dietes-programma

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 15-10-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.