Εκπαίδευση Ψυχοθεραπευτών Επιπέδου Master’s

Εκπαίδευση Ψυχοθεραπευτών Επιπέδου Master's για την απόκτηση του
Τίτλου του Επόπτη (3ος Κυκλος) με τον Genovino Ferri, Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή-Trainer
30 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2016 (2η συνάντηση)

Η εκπαίδευση θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις τετραήμερες συναντήσεις (36 διδακτικές ώρες η κάθε μία),
μία κάθε χρόνο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του E.I.N.A.


Η εκπαίδευση απευθύνεται σε απόφοιτους και τελειόφοιτους του Ε.Ι.Ν.Α.


Όσοι ψυχοθεραπευτές στο τέλος του 4ου τετραήμερου, θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον επτά (7) χρόνια εργασίας (συνθήκη που αναφέρεται και στις προϋποθέσεις της European Association for Body Psychotherapy E.A.B.P.), θα αποκτήσουν πιστοποιητικό Επόπτη στη Ραϊχική Ψυχοθεραπεία.


Οι πιο νέοι θεραπευτές θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην Ανάλυση του Χαρακτήρα και την Νευροφυτοθεραπεία-τις οποίες ο Gino Ferri έχει εμπλουτίσει βάσει του δικού του μοντέλου- και να συζητήσουν εκτενώς τα περιστατικά τους από την άποψη της διάγνωσης και της στρατηγικής παρέμβασης (Χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης)

Ο Genovino Ferri σπούδασε Ιατρική και Χειρουργική στο Πανεπιστήμιο της Chieti (Ιταλία) με ειδίκευση στην Ψυχιατρική. Εκπαιδεύτηκε στη Νευροφυτοθεραπεία και Ανάλυση του Χαρακτήρα στη S.E.O.R. με τον Federico Navarro. Aπό το 1994 είναι αναγνωρισμένος ψυχοθεραπευτής από το Ιταλικό κράτος. Πήρε μέρος σε 96 ημερίδες και επιστημονικές συναντήσεις στην Ιταλία και όλο τον κόσμο. Δημοσίευσε πάνω από 50 άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, π.χ. Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία κλπ. Συγγραφέας του βιβλίου «Ψυχοπαθολογία και Χαρακτήρας». Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της S.I.A.R. (Ιταλική Εταιρεία Ραϊχικής Ανάλυσης) η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Ιταλικό Κράτος. Τα τελευταία χρόνια είχε μία πολύ έντονη κλινική, διδακτική και επιστημονική δραστηριότητα σε όλες τις πόλεις της Ιταλίας και στο εξωτερικό.

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ «ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ»
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΕΥΡΟΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ (Ε.Ι.Ν.Α.)

Αθηνάς 12, Αθήνα 10551 Τηλ. 210 8812139 & 210 8812104
Fax. 211 7155232
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 30-06-2016 12:00 am
Ημ. Λήξης 03-07-2016 12:00 am
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής -
Φορέας Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής "Βίλχεμ Ράιχ"»
Εάν σας άρεσε το θέμα, μοιραστείτε το!

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Εγγραφή στο Newsletter

15νθημερο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας τα νέα άρθρα, αλλά και ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια, βιβλία ψυχολογίας, θέσεις εργασίας κ.α.