H οικογένεια του psychology.gr συνεχίζει να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς! H σελίδα μας στο facebook πλέον ακολουθείται από 30.000 χρήστες, ενώ, η απήχηση της σελίδας μας σε μόλις 1 εβδόμαδα έφτασε τους 86.500 χρήστες. Παράλληλα, 9.811 χρήστες είχαν αλληλεπίδραση με τις δημοσιεύσεις μας!

Τα Social Media έχουν δεχθεί αρκετές επικρίσεις από την επιστημονική κοινότητα. Ωστόσο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως αποτελούν έναν ιδανικό τόπο άμεσης αλληλεπίδρασης ανθρώπων και φορέων.

Το psychology.gr, σε μια μακρά διαδρομή 13 χρόνων επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για την ανθρώπινη επαφή και αλληλεπίδραση. Ο πρώτος δίαυλος επικοινωνίας που δημιούργησε ήταν το φόρουμ αυτοβοήθειας, το οποίο εδώ και 12 χρόνια αποτελεί έναν τόπο συνάντησης ανθρώπων που έχουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την ψυχολογία. Ήδη, το φόρουμ αυτό μετρά περισσότερες από 22.000 συζητήσεις για θέματα άγχους, κατάθλιψης, φοβιών, ψυχώσεων, σχέσεων κτλ.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μείνουμε εκτός των σύγχρονων τάσεων! Έτσι, δημιουργήσαμε τα δικά μας κανάλια ψυχολογίας σε Facebook, Twitter, Google Plus & Pinterest!

Χιλιάδες ανθρώποι αγκάλιασαν τους νέους δίαυλους επικοινωνίας με αποτέλεσμα - σε τακτική βάση - να αναζητούν έγκυρη ενημέρωση σε θέματα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας και να θέτουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί χωρίς την εμπιστοσύνη σας!

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε και να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έγκυρη πληροφόρηση, γόνιμο και πλούσιο επιστημονικό υλικό από τον κόσμο της Ψυχολογίας. 

 

Σας ευχαριστούμε!

Η Ομάδα του psychology.gr.