Δημοσίευση αγγελίας: 13/10/2012

H Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών -"Αιγινήτειο" Νοσοκομείο, στο πλαίσιο μακροχρόνιας ερευνητικής δραστηριότητας (άνω των 2 ετών), προτίθεται να συγκροτήσει ερευνητική ομάδα, με αντικείμενο το φαινόμενο της ενασχόλησης με τυχερά παιχνίδια και την εξάρτηση από αυτά, στον ενήλικο και εφηβικό πληθυσμό της πόλης.

Για τον σκοπό αυτό, αναζητά ερευνητές/ριες με τα παρακάτω τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:

 

 

  • Πτυχίο στον  τομέα της ψυχικής υγείας ή στις συναφείς κοινωνικές επιστήμες.
  • Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (στους ως άνω τομείς).
  • Ερευνητική διπλωματική εργασία. 
  • Γνώσεις έρευνας - μεθοδολογίας, επιδημιολογίας, στατιστικής.
  • Επαγγελματική προϋπηρεσία στην έρευνα.
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας.
  • Γνώσεις στην χρήση υπολογιστή, κυρίως Microsoft Office και SPSS.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα (CV) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (υπ΄όψιν: κου
Αδαμόπουλου) μέχρι και την 15/10/12.


Θα ακολουθήσει αξιολόγηση βιογραφικών και οι προκρινόμενοι/ες θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη, για την οποία θα ειδοποιηθούν σχετικά μέσω της
ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης.

 

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).